Ma a Hold napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Könyv

Mikor jó tízenkettő esztendővel ezelőtt elkezdtem asztrológiával foglalkozni, magam sem gondoltam mennyire beszűkült kis világban éltem. Vágytam a tudásra a megértésre, és ebbe a világba az asztrológiának köszönhetően léptem be. Ez a világ azonban már nem csak a csillagok tudományát hordozta, hanem mindent, ami az anyagon túl létezik.
Körülbelül hat év telt el, mikor először felismerem, hogy az emberek egy részével csak bizonyos pontig tudok szót érteni, utána elbeszélünk egymás mellett, helyesebben, ő nem érti, mit mondok. Én értem őt, mert onnan jövök, de ahhoz, hogy mégis közös nevezőt találjunk néhány szó, fogalom jelentéséről előtte meg kell egyeznünk, mert annyira más viszonyítási rendszerben gondolkodunk. Az enyém nem jobb, vagy az övé rosszabb, csak más. Ezért, ha ez utóbbi szótár egyeztetésére nincsen idő, vagy alkalom, akkor maradunk az időjárásnál és a focinál.
Így jött az ötlet, hogy leírom, én hogyan látom a világot, és néhány alapvető, hétköznapi fogalmat úgy mutatok, be hogy a te is meglásd mennyire viszonylagos világban élünk. Nem kell azonosulni a gondolataimmal, de ha elolvasod talán te is máshogy állsz majd embertársaidhoz, férjedhez, feleségedhez. Nem azért, mert az enyém az igaz, és eddig rosszul éltél, hanem, mert benned indul el a változás, és rádöbbensz, hogy másként is lehet látni, élni.
Igyekeztem az élet szinte valamennyi területét érintő témáról szót ejteni, így ha végigolvasod e könyvet, bizonnyal találsz neked szóló gondolatokat.
Az írásban nem csak a tudattalan sugallatok segítettek, hanem a tőlem tanácsot kérőknek köszönhetően a gyakorlatból is táplálkoznak gondolataim. Az az ember nem is tudja, aki tegnap nálam járt, hogy most Neked segít.
Köszönöm Nektek!

A könyv ára 0 Ft.

Átvehető Budapesten, Csepelen.