Ma a Merkúr napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

Turca elemzése

Kedves Attila!

Önt ajánlották, hogy talán segítséget tudna nekem nyújtani. A problémám az, hogy szinte betegesen arra vágyok, hogy szeressenek engem úgy, ahogy vagyok. Férfi létemre nagyon emocionális, érzelmileg aktiv ember vagyok, ami főleg női vonás. Nem tartom magamat egy különleges embernek, sok hibám van, viszont egy dologban vagyok kiemelkedő. Az a szeretni tudás. Viszont úgy érzem a mai világban ez nagyon keveseknek fontos, csak a külsőségek, a humor.. stb. Olyan érzésem van, hogy jobb vagyok a többségnél, de látva, hogy az embereknek mégse kell az, ami szerintem jó, igazságtalanság érzetem van, és az az érzés fog el, hogy talán tévedek, és kevesebb vagyok, mint a többiek. Hihetetlen mértékkel tudok szeretni embereket. Viszont az a baj, hogy ezt a szeretetet amit adok, én is meg szeretném kapni azoktól, akiknek adom. És ha ez nem történik meg, a hangulatom teljesen elromlik, olyan érzés tölt el, hogy engem senki se szeret, nem kellek senkinek, magamnak való vagyok stb. Leginkább az ellenkező nemmel való ismerkedés során a legjellemzőbb. Vágyok már egy harmonikus kapcsoltra, ahol értem is hajlandó tenni valaki, nem csupán én vagyok, aki számára fontos a másik. A dolog gyökere ott lehet a dolognak, hogy a családommal sosem volt olyan bennsőséges közeli kapcsolatom, akikkel bármit megbeszélhetnék. Nem kaptam meg tőlük gyerekkoromban se azt a szeretetet, amit látszatra a többi gyerek megkapott. Valamint gyerekkoromban a vörös hajam miatt általános iskolás éveim alatt sokszor megvertek, aztán a kozépiskola első két évében is folyamatosan piszkáltak és az öngyilkosság gondolatai is megfordultak a fejemben. Egész életemben az a mentalitás kísért, hogy csak magamra számíthatok, meg kell acélosodnom. Ez már a múlté, de lelkileg biztos kihatott rám, és ez lehet az oka. Kérem segítsen, mit kezdhetnék ezzel az érzéssel, hogy tudnám egészségesen kontrollálni vagy megszűntetni? Előre is köszönöm a választ! :)

Beamo elemzése

Kedves Attila! Párkapcsolati elemzés kérnék. Én Miskolc 84.12.25. 11:30 párom 82.02.26 Debreceni időt nem tudom. Köszönöm! Bea

Beamo elemzése

Kedves Attila!
Mit tartogatnak a bolygó állások számomra a közel jövőben szerelmi téren? 84.12.25. Miskolc 11:30. Előre is köszönöm a válaszodat, Bea.

Ani86 elemzése

Kedves Attila!

Párkapcsolati elemzést szeretnék kérni Tőled.
Az én adataim: Orosháza, 1986.11.13. 08 óra 42 perc
Az párom adatai: Orosháza, 1975.03.08. 06 óra 30 perc

Köszönettel:
Anikó

helike13 elemzése

Kedves Attila!

Ugy döntöttem tollat (billentyűzetet) ragadok, és az profi asztrológiat hívom segítségül, megoldást keresvén. Sajnos az eddigi, nem túl fényesen alakuló, unalmas életem olyan irányt vett az utóbbi pár évben, hogy olyan stádiumba jutott, ahonnan nehezen látom a továbblépés irányát, illetve lehetőségét.

A gyermekkorom szinte teljesen eseménytelen volt, anyukámmal jó volt a kapcsolatom, egészen máig, apámmal kissé távolságtartó voltam. Bár korán olvastam, beszéltem, az iskolában aránylag jól teljesítettem, de nem a szorgalmamnak, hanem a borotvaéles észjárásomnak (ami picit rozsdás már így 35 évesen), és magas intelligenciahányadosomnak köszönhettem. Főként reál tárgyakban jöttek a sikerek. Humán tantárgyakból rendszerint alulmaradtam. Kivéve a nyelv, és az idegen nyelv. Tanulmányi versenyek tekintetében budapesti elődöntőn négy különböző tantárgyból veretlen voltam, országos döntőkön 10. helyezés körül végeztem. Jelenleg három nyelven beszélek folyékonyan, amiből kettő ázsiai nyelv. Villanyszerelő végzettségem van, de nem dolgoztam a szakmámban soha, miután elvégeztem, nincs gyakorlatom. Érettségi vizsgám van, felsőfokú tanulmányokat nem folytattam. Pénzkereseti szempontból sem voltam túl fényes. Bármihez hozzányúltam, nem vált arannyá. Nem ütött be az "igen, ezt kell csinálni, gyerekek!" érzés. Csak a maszatolás és a pótcselekvés ment "munka" címszóval.

Viszont amiben mindvégig hiányt szenvedtem eddigi életem során, az a szerelmi életem. Ráült a Szaturnusz. Gyakorlatilag a nullával volt egyenlő az életem első 30 évében, azután meg most visszasírom a nullát.

A nőktől jóformán csak a visszautasítást kaptam. Általános iskola végén volt pár lány, aki érdeklődött irántam, de akkor, 10-12 éves fejjel nem tudtam vele mit kezdeni. Utána 12 éves koromban költözés miatt iskolát váltottam, ott már nem különösebben tudtam beilleszkedni, aztán középiskolában nem volt lány. Lányok nem szerelnek villanyt. Végül ott szenvedtem olyan behozhatatlan hátrányt, ami máig kihatással van.

Utána egy szűk évtized, ami eseménytelen szerelmi szempontból. Páran még visszautasítottak. Nem jött össze semmi senkivel.

Aztán jött az első Szaturnusz visszatérés, mint a cunami, hozta a változásokat.

Említettem, hogy mindenbe belekezdtem, de alig hozott eredményt. Annyit nem tudtam összeszedni, hogy kulon költözzek a szüleimtől. Próbáltam pár hobbimból pénzt csiholni, nyögvenyelősen. Hat retrográd bolygóval nem túlságosan kapkod az ember. Egyik ilyen a trópusi növények és orchideák termesztése. Sokat tudok róluk és szeretem őket. Megpróbáltam árulni szaporítóanyagot külföldi vevőknek a neten, de ahhoz, hogy jó fajtákhoz jussak olcsóbban, kitaláltam, hogy ázsiai nyelveken tanulok, hogy be tudjak férkőzni ázsiai online csoportokba, ahol megy az adásvétel. Így ismertem meg 2013-ban a jelenlegi feleségemet, egy malajziai asszonyt (1971. január 6. 10:00am, Ipoh, Malajzia) Budapesten, nyelvtanulási tevékenység közben. Hamar összebarátkoztunk. Diplomatákkal dolgozott Pesten. Elmeséltem a növényes dolgaimat, hogy termesztem őket. Aztán erre felvetette, hogy van vidéken földje, ott aztán van trópusi növény, meg minden. Mivel neki lejár a szerződése 2014 nyarán, vissza kell mennie, mi lenne, ha mennék vele, és aztán ott mehet a növénytermesztés doszt. Csak ugye ellenkező nemű emberek ebben a kultúrában, vidéken nem élhetnek csak úgy. Bizony, össze kell házasodni. Picit meghűltem, hogy majd 30 évesen "megkérték a kezemet". Nem volt esetem a hölgy, nem ilyen nőre vágytam, a korkülönbség is eléggé zavart. Gondolkodási időt kértem. Összecsődítettem az ismerőseimet, barátaimat, a szüleimmel is leültem. Végül az lett kiokomulálva, hogy az eddigi életem repedt fingot nem ér, nem kellek senkinek, anyám azt hitte, megmaradok magnak; bele kell vágni. Ugye aki a Szaturnusz feladatainak és felkínált lehetőségeinek ellenáll, az sok jót ne reméljen utána. Meg a komfortzónából ki kell lépni.

Hát nem álltam ellen. Felszálltam a Szaturnusz által kínált lehetőségre, ilyen csak egyszer adatik meg. Úgy gondoltam, hogy megoldódik egy csapásra az életem, külföld, lesznek jó pénzkereseti lehetőségek, új élet, szerelmi életem is megoldódik, mivel házas leszek, "mindenüberfaszalesz".

Elpasszoltam mindenemet, azt a nem túl sokat, és kiköltöztem a (most már) feleségemmel Malajziába, egy 2000 fős eldugott faluba, Kuala Lumpurtól jó 180km-re. Szeretek itt élni, az időjárás nagyon jó, a tenger 33 fokos egész évben, a környék szép, az ételek finomak, jól kijövök az emberekkel, jobban, mint az európaiakkal, azt érzem, hogy az életfelfogásom közelebb áll a keleti/ázsiai kultúrához, mint az európaihoz, amibe beleszülettem.

Tehát úgy gondoltam, hogy nem döntöttem rosszul, de.... jaj nekem!!!

Az elején úgy indult az itteni karrierem, hogy aránylag jól beindult a biznisz, étkeztetéssel kapcsolatos vallakozást üzemeltetünk ketten, a növénytermesztés is megy szépen. Munka van bőven, keményebben dolgozom, mint valaha, bár nem szakadt rám Dagobert bácsi páncélterme, nincsenek anyagi gondok. De még mindig nincs az "ez a tuti, ezzel kell foglalkozni" érzés.

És hát a házasságom, ami nem túl fényes, vagyis egy jó kis pokol.

Ugye nem 18+-os a blog, emiatt korlátozottan fogalmazok. Szóval azok a dolgok, amiknek egy párkapcsolatban működniük kellene, nem működnek. Ugye én úgy házasodtam, hogy az is jó lesz, (remélhetőleg) menni fog. Nem különösebben vonzódtam a feleségemhez, de "áh, majd megoldjuk". Az elején voltak próbálkozások, de nem volt kemény, aminek annak kellett volna lennie, vonzalom hiánya miatt. Utána úgy voltam, hogy hagyjuk, hajítsuk ki ezt a részét a francba, az élet megy tovább. A feleségem beletörődött, én is, folytattam a dolgaimat.

Sajnos a feleségem kibírhatatlan. Túlságosan követelőző (ami nem baj, mert ismerem magam, néha oldalba kell rúgni, csak sajnos túltolja), korlátoz, beszabályoz, veszekszik, számonkér (néha jogos, néha nem, ha jogos, akkor mea culpa), valami debil pondró gyereknek tekint, beszól, irányít mint valami smasszer.

Ilyen "pár"kapcsolatban az ilyem intim dolgokkal kár is foglalkozni.

Szóval úgy tavaly december körül elkezdett foglalkoztatni a dolog, illetve annak hiánya (kapuzárási pánik kapunyitás nélkül?). Kicsit bánt, hogy nem sikerült olyan partnerrel összejönni, akit "úgy" is kívánok, és megélhetem ezeket. Mondjuk nekem ezek a "18+-os dolgok" annyira Terra Incognita, abszolút nem volt az életem része sosem, és emiatt kicsit megfosztva érzem magam.

És itt megjegyzem, hogy olyan gondolataim is támadtak, hogy lejárt az időm ilyen téren (ez is valszeg a Szaturnusz mókolása). Már a korombeli nők sem vonzanak "úgy". Aki meg igen, az bácsinak szólít. Az asztrológia azt mondja, a Szaturnusz nem foszt meg, csak késleltet. De én úgy érzem, hogy addig késleltet, míg megfoszt a végén.

Most olyan helyzetben vagyok, amiből nem tudok hova kilépni. Anyagi gondjaim nincsenek, de tartalékom sincs. Ha benne maradok ebben a kapcsolatban, akkor eléldegélek pár évtizedet így, ha kilépek, akkor vissza kell mennem Pestre (spouse visa-val vagyok itt), és a 33 fokos tenger helyett a 10 fokos Dunába lógatom majd a tökömet a Margit híd alatt. Ugye az ottani életem régen sem volt túl egetverő, a mostani valamivel jobb. Tehát ha visszamegyek, vagy újra anyáméknál kötök ki, vagy valami csövesszállón fogom tengetni az életem. Végül így kerültem zsákutcába.

Azt szeretném kérdezni, hogy ez az élethelyzet, amiben vagyok, meg van-e írva a horoszkópomban, és mikor jön olyan bolygótranzit, ami aránylag pozitív kiutat biztosít. Illetve hogy majdhogynem aggszűzként fogom tengetni a hátralévő életemet.

Köszönettel
Adam

m.alexandra elemzése

Kedves Attila!

Párkapcsolati elemzést szeretnék kérni Tőled.
Születési dátumom: 1987.03.24., Budapest 8:30
Párom születési dátuma: 1989.08.03. Salgótarján, 20:00 után (sajnos, nem tudja pontosan)

Köszönöm.
A.

jézusbogár elemzése

Kedves Attila!
Szeretnék kérni Tőled elemzést arra,jelenleg hol tart a párkapcsolatom,mit várhatok? Őszinte egyenes ember a párom?
Köszönöm: Jézusbogár

Ninett elemzése

Kedves Attila,
köszönöm a lehetőséget az ingyenes elemzéssel kapcsolatban. Munkával kapcsolatos, amire kíváncsi lennék. Jelenleg egy olyan helyen dolgozom, amit nem igazán szeretek. Az iskola elvégzése után/érettségi/ 2012-ig, olyan munkahelyem volt, amit nagyon szívesen csináltam és úgy éreztem megtaláltam a helyem. Azonban azóta csak sodródom az árral, és inkább csak a fizetés miatt végzem a munkám, nem azért mert annyira szeretem ezt csinálni. Úgy érzem sokkal többre vagyok képes és hivatott, mint a jelenlegi munkahely és munkakör. Volt egy halvány reménysugár a váltásra, de sajnos kiderült, hogy vállalaton belül betöltötték a hirdetett állást, és másik pozícióra vesznek fel embert, ami viszont nekem nem annyira tetszik. Múlt hétre ígértek választ, de nem jelentkeztek, hogy felvettek e. Közben persze próbálok más helyre is pályázni. Külföld is szóba került, párom jelenleg kint dolgozik ingázó. Viszont kamasz gyermekük miatt, egyelőre nem próbálkoztam - újra külföldön állást találni. A kérdésem tehát az lenne, hogy idei évben sikerül új állást találnom, olyat, ahol végre újra önmagam lehetek és azt csinálhatom, amit szeretek? Születési idő: 1975.07.25 20:30 Nagykanizsa. Előre is nagyon köszönöm!

SzAnita elemzése

Kedves Attila!

Korábban már kértem a segítségét, ismét szeretném megtenni. Akkor építkezéssel kapcsolatban kérdeztem, végül nem vágtunk bele. Szerencsére. Úgy tűnik minden összeomlik, a férjem elköltözött, a külföldi házunkat a hazaköltözés óta még mindig nem sikerült eladni és a bank valamiért nem árverezi el, inkább a fizetésemből szeretnék letiltani, ami elég nagy gond lenne, hogy egyedül maradtam a kisfiammal. Persze keresek másik munkát, ahol több fizetésem lenne, mivel most közalkalmazott vagyok, de nem egyszerű. Hogy látja, rendeződnek valahogy a dolgaim, dolgaink vagy nem fog javulni a helyzet?
Én 1974. 05. 02.-án 12.30 vagy 12.50 perckor születtem, a férjem 1982.06.17. 0 és 1 óra között, ha jól emlékszem 0.47-kor.
Segítségét előre is megköszönve, üdvözlettel!

niki.ke89 elemzése

1 éve hogy megismerkedtem valakivel,de nagyon kevés időt töltöttünk együtt mivel külföldi állásajánlatot kapott. Azt mondta h max 1,5 év és hazajön. Távkapcsolatba kezdtünk,3 havonta találkoztunk sokat beszéltünk telefonon. Elég hamar kijelentette h igazából nem akar hazajönni,menjünk inkább mi a fiammal utána. Úgy volt h idén ki is költözünk.
Azonban egyik napról a másikra szakitott velem. Azt mondta nem látja esélyét hogy gyerekkel ki tudjak menni. Azóta nem beszélünk,én szenvedek hiányzik. Kérdésem az,van rá esély hogy együtt legyek normálisan (nem távkapcsolatban)ezzel a férfival,várjam h keres?

Én 1989.02 24 születten Zalaegerszegen du 3/4 1kor

A férfi 1984 05 20án Zalaegerszegen

Köszönöm

Oldalak