Ma a Mars napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

kikinga elemzése

Kedves Attila!
Szeretném kérni az ingyenes elemzést és előre is köszönöm :) jelenleg kicsit elveszettnek érzem magam, nem tudom igazából merre kéne továbbmennem se hivatás se pedig magánélet területén. Jelenleg oktatásszervezéssel foglalkozom, de valahogy azt érzem ez nem az igazi és hiányzik valami, leginkább a "szabadság" azt hiszem..nem bírom a napi 8 óra számítógép előtt ülést de közben azt sem tudom mi lenne az amivel foglalkozni szeretnék. Illetve párommal már sokszor szóbajött a gyerekvállalás is, de valamiért az van a fejemben hogy amíg nem találtam meg a hivatásom, ami boldoggá tesz, addig nem szabad gyereketvállalni mert az csak egyfajta menekülés lenne a jelenlegi munkahelyemről..
Hát nagyon köszönöm előre is válaszod!
Születési adataim: 1988.12.31 Budapest reggel 6:05

Virág69 elemzése

Kedves Attila!
Ismét hozzád fordulok útmutatásért! A legjobb barátom, és egyben munkatársam más céghez ment dolgozni. Mit kell tennem, hogy ne szakadjon meg idővel a kapcsolatunk, és megmaradjon ez a mély barátság? Sokan kíváncsian figyelnek minket, van -e még feladatunk egymással? Én is gondolkozom a váltáson, de bizonytalan vagyok, mennyire van ennek realitása? A jelenlegi helyemen lépegetek előre, de most számomra nagyon nehéz így ott dolgozni.
Üdvözlettel:Tünde

Netudmeg elemzése

Kedves Attila!

Szeretnék kérni egy párkapcsolati elemzést. Mi jellemzi a kapcsolatunkat? Mire lehet számítani? (Én hosszú távban gondolkodom. Állítása szerint ő is.)

Mi az amire nagyon oda kell figyelni?

Ő : 1994.01.07 14:00 Ajka
Én :1993.09.02 8:10 Veszprém

Köszönöm

Zéno elemzése

Kedves Attila!

Szeretnék egy elemzést kérni a karrieremre, munka területére. 1979.10.01. 18 :45 -kor születtem. Szeretném megkérdezni , hogy milyen területen lévő munka lenne hozzám illő ( ha lehet kérnék konkrétumokat), mely területen tudnék kiteljesedni? Milyen korosztállyal érdemes foglalkoznom? Mikor támogatott nekem ez , mit tehetek a megvalósítás érdekében? Milyen akadályokat küzdjek le magamban , hogy segítsem a folyamat hatékonyabb, könnyebb megvalósulását, megélését? Mivel támogathatom magam? Mi az amit kerüljek el? Hosszú távon, hogyan hatna a párkapcsolatomra ( Párom születés napja 1991.03.18. 21:45 ), mit tegyek , mire figyeljek,mit kerüljek el? A harmóniát mivel erősíthetem itt ? Jelenleg nincs annyi pénzem ,hogy finanszírozni tudnék egy iskolát, így az anyagi, pénzügyi irány is érdekelne , ami a megvalósítás egyik részeleme? A pénzügyeknél mire figyeljek és mit kerüljek el, mivel támogathatom segíthetem magamat, a megvalósulást?

Köszönöm
Zeno

Gábor10 elemzése

Kedves Attila! Ismét hozzád fordulok útmutatásért. Hosszú idő után munkahelyet váltok. Tele vagyok kétségekkel, jól döntöttem-e? Mit kell tennem, hogy sikeresen vegyem az akadályt? Válaszodat előre is köszönöm! Üdvözlettel:János

Nikolett elemzése

Kedves Attila!

Szeretném a segítséged kérni párkapcsolati és munkahelyi kríziseimet illetőleg. Ez a két leggyengébb pont az életemben, ami feloldhatatlannak látszik és nem haladok, pedig a legtöbb figyelmet és energiát ennek a két területnek szentelem, odafigyelve a környezetm szándékaira is.
Sajnos úgy látom nem felfelé hanem lefelé visz minden körülmény, megbízhatatlan embereket bevonzva az életembe már több mint tíz éve. Hogy látod, mi a kiút ebből a helyzetből és mit érdemes ebből tanulni, hogy változtathassak a sorsomon vagy ezt el kell "viselni" és továbblépni ilyen esetekben, várva a jobb időket?
Válaszod előre is köszönöm!
Nikolett

Averill elemzése

Kedves Attila, a lányomról szeretnék egy általános elemzést kérni, ha lehetséges.
Köszönöm.

Netudmeg elemzése

Kedves Attila!

Az utóbbi időben nem mondhatnám hogy elégedett vagyok a jelenlegi munkahelyemmel, 2 éve foglalkozom azzal amit tanultam. Valami azonban nincs rendben, nem kerek. Több dolog is zavar a munkámmal kapcsolatban. Az első és legfontosabb hogy úgy érzem nem ott a helyem, valami hiányzik, valami plusz. Megfogalmazni nem tudom sajnos, de nem tesz boldoggá, unalmasnak érzem, eltompulok. Sem a munka, sem a rendszer ami körülvesz nem tetszik, néha úgy érzem megfulladok. S ami még inkább megnehezíti a dolgot, abszolút elégedetlen vagyok a fizetésemmel.

Mielőtt itt elkezdtem volna dolgozni volt egy nagyobb lehetőségem, egy teljesen más szakterületet tanulhattam volna meg és ezzel párhuzamosan munkám is lett volna. A mai napig nem tudom megmondani miért de meghátráltam amikor a célegyenesben voltam. Azóta is ezen jár az agyam folyamatosan.

Meg kellene próbálnom ezt a másik területet, amit anno akkor elszalasztottam, vagy ha nem az az én utam, akkor milyen irányba keresgéljek?

Van bennem egy kis félelem azzal kapcsolatban, hogy nekikezdjek-e ennek a másik szakterületnek ugyanis a párom (1994.01.07. 14:00, Ajka) jövőre külföldön szeretne munkát vállalni s én is követném ha sikerül. Ebben az esetben nem tudom hogy lehetne a kettőt összeegyeztetni? Vagy lehet hogy külföldön találom meg a számításaimat? Ezzel kapcsolatban is tanácstalan vagyok.

Mit lehet látni a munka és hivatás tekintetében? Merre induljak? Mire érdemes odafigyelnem?

Előre is köszönöm segítségedet!
Üdvüzlettel: Netudmeg

reni1969 elemzése

Kedves Attila,
Èletfeladatomra szeretnèk elemzèst kèrni.
Köszönettel: Reni

Véda elemzése

Kedves Attila,
Az emberi kapcsolataimra szeretnèk elemzést kèrni.
Születèsi adataim: Győr,2000.03.07 15 ôra 10 perc
Köszönöttel: Bianka

Oldalak