Ma a Hold napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

aurora borealis elemzése

Kedves Attila!

Tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy milyen munka lehetne számomra ideális? Kicsivel tágabb értelemben az is foglalkoztat, hogy milyen feladatom lehet az életben?Milyen céllal születtem?
Előre is köszönöm.

1995.02.16 11:10, Szeged

Zsebike elemzése

Kedves Attila!

Kislányom horoszkópját szeretném elemzésre kérni:

Nóri 2020.12.27. 06:26'

Előre is köszönöm! :)

Stacy elemzése

Kedves Attila!
Nem csak ez az év, de tulajdonképpen 13 év alatt egyik életterületemen sem sikerült egy stabil fix pontot kialakítanom. Ismét munka nélkül, anyagilag szinte vegetálva... Társkapcsolatról nem is beszélek.
Június 25.-én berobbant az életembe egy Férfi, de itt is nagyon bizonytalan, tétova.. Egy nagyon intelligens segítőkész, őszinte ember.. érzelmileg szinte letámadt virtuálisan, személyesen visszábbfogva gondolkodóra fogta.. Tudom, horary-val nem foglalkozol, viszont ez évi képletemben mutatkozik-e legalább társkapcsolati szinten egy kicsit "felemelőbb", stabilabb helyzet?
Válaszodat nagyon köszönöm! Edit. 1962.01.29. 19.25 Berettyóújfalu

dogiika elemzése

Kedves Attila!

Remélem nem gond, hogy ismét én kérdezek :)

Hirtelen kapni akartam az alkalmon, de nem is jutott eszembe semmi, mi az, ami igazán foglalkoztat most. Végül arra jutottam, hogy érdekelne, látsz-e valamit a képletemben azzal kapcsolatban, hogy mikor találom meg önmagam. Tavaly év végén születtek iker gyermekeim, természetesen minden porcikám le van foglalva jelenleg. :)
Viszont érzem, hogy valamit kell csinálnom, építenem magam. Valahol a karrier oldal izgat engem, szívesen vágnék bele egy vállalkozásba a későbbiekben. Ezzel kapcsolatban azt lehet tudni, hogy másfél év múlva folytatom tanulmányaim és rá 1 év múlva lediplomázok sport szakirányon. Egyáltalán nem biztos, hogy a vállalkozás témája is ez lenne, viszont szívesen dolgoznék még ebben a szakmában. Ezelőtt évekkel már elkezdtem dolgozni benne, önkénteskedtem is rendszeresen, illetve én is sportolói múlttal rendelkezem, igazából szeretem ezt a világot.
Ám annyira szerteágazó az érdeklődésem, hogy nem tudom, mi is lenne az a konkrétan megfogalmazható szakma, ami én leszek. (Jog, környezetvédelem, rendezvényszervezés, szépségipar... ez mind a részem)
Nos, a konkrét kérdésem mégis az lenne, hogy milyen szakirányba fogok elindulni, illetve ezt vállalkozóként sikerre tudom-e majd vinni?

Köszönöm munkád, szép hetet kívánok!

1992.07.04. 11:57
Kecskemét

dogiika elemzése

Üdvözlöm!
Szeretnék érdeklődni párom egészsége és munkája sikeressége iránt.
Párom adatai: 1987.12.31. Kecskemét
Köszönöm! :)

Jen elemzése

Kedves Attila!
Körülbelül egy éve írtam utoljára, de szükségét érzem az útmutatásodnak.
Úgy érzem, sokat fejlődtem, de nem eleget. A magány témat elengedtem nagyjából, ismerkedtem, tapasztaltam.
Jelenleg ott tartok, hogy 3 hét és Hollandiába költözöm egy évre, ami talán jót fog tenni.
A kérdésem az lenne, hogy mit látsz, mi várhat rám ebben az egy évben? Illetve terveim szerint ott gyűjtök egy kisebb összeget, amiből szeretnék valamit elkezdeni, de nem tudom, mit, milyen tanfolyamot kezdhetnék el, ami jövedelmező is lenne, és élvezném is.
Egy kis hobbiboltra gondoltam a barátnőmmel, de a kereskedelem messze áll tőlem, hiába azt tanultam.
Tudnál ezekben segíteni kérlek?
Illetve valamiért mélyen azt érzem, hogy megfogok halni, mielőtt igazán boldog és sikeres lehetnék, ez mitől lehet?
Tisztában vagyok vele, hogy Te sem tudhatsz ennyiből mindent, csak hátha tudsz utat mutatni.
Nagyon hálás lennék, ha tudnál a kérdéseimre időt szánni.
Köszönöm, hogy elolvastad a levelem.

Tisztelettel, Jennifer

macska007 elemzése

Kedves Attila!
Még valamikor a múltban segítettél nekem soraiddal, és ezt köszönöm szépen :)
Úgy érzem lassan haladok az életben, de talán ez esetemben nem meglepő...
Most valahogy meg akadt minden, és nem tudom az élet mit akar ezzel elérni?
A hivatásban érzem úgy hogy nagyon toporgok, hiányzik a lendület és a frisseség és ez úgy am blokk most nincs meg, nehéz lelkesnek lennem... Az anyagiak változóak abszolút.
A párommal komoly terveket szövünk minden akadályal együtt, de ez az állandó instabilitás folyton kihuzza alólam a taljt, és nem tudok határozott döntéseket hozni,ezt főleg az anyagiak okozzák.
Igazából valahogy semmi sem mozdul igazán pozitív irányba csak nagyon minimálisan ami a haladásunkat illeti.
Mostanában vannak vitaink több, úgy érzem a több éves teher most kezd elviselhetetlen lenni, mindig centizni az anyagiakat, az idő hiánnyal küzdeni, hogy alig van idő egymásra... azon is elgondolkodtam vajon mi együtt rendben vagyunk, tudjuk azt adni a másiknak amire igazán szükse van?
Néha azon gondolkodom el nem lenne ő boldogabb valaki mással? :( Nem akarom tönkre tenni az életét, ő nagyon jó ember, lehet én nem vagyok jó neki igazán?
Tudom a párom már családot szertne, csak én valahogy úgy érzem hogy nekem most még ez a meglévő helyzet is túl sok, nemhogy még az az élethelyzet...
Alapvetően szeretjük egymást, viszont attól tartok hogy a sok probléma felemésztheti a kapcsolatunkat, túlságosan darál az élet úgy érzem..
Nem igazán van most olyan élethelyzetünk ami alkalmas lenne család alapításra bár gyanítom sose lesz alkalmas.. Sajnos.
Fogalmam sincs jelenleg mi lenne a jó döntés.
Én idősödöm és egészségben sem vagyok 100% már, tanácstalan vagyok, olyan célvesztett vagy nem is tudom...
Tudnál abban segíteni, hogy mi lenne a helyes irány nekünk?
Én Bp, 1982.01.25 hajnali 4.16
Párom :Bp, 1987.02.27 este 22.35

pocokbetti elemzése

Kedves Attila!

Örülök, hogy rád találtam. Autodidakta módon foglalkozom az asztrológiával. Leginkább magam miatt. Szeretném megtudni milyen feladattal, milyen céllal születtem. Ördögi körben érzem magam évek óta, mintha ismételné magát az élet, vagy én?! és fogalmam sincs mit/min változtassak. 26 éves vagyok. Introvertált, melankolikus személyiség. Bak horoszkóppal és Bak aszcendenssel.

Eddigi ismereteim alapján egy 6 bolygós stellium van az I. házamban. A Leszálló Holdcsomópontom az Ikrekben van, a Felszálló pedig a Nyilasban. Ebből következtettem, hogy ezért nem találom a hivatásom, ezért nem tudok elköteleződni egyik munka mellett sem. Mert ez a legnagyobb gondom. Emiatt van az ördögi kör. Vannak munkáim, amiket nem szeretek, aztán van pénzem, élvezem az életet,a pénz elfogy, én meg megint a béka segge alatt érzem magam. Ez megy évek óta. Jelenleg tanulok egy szakmát,ami kiskorom óta érdekel, de bennem van a félelem, az önbizalomhiány, hogy ez sem lesz jó valamiért, kudarcot vallok benne. Hiába foglalkozom kiskorom óta, önismerettel, önfejlesztéssel, még mindig úgy érzem önbizalomhiányos vagyok. A maximalizmusom pedig sosem szűnne meg és emiatt kikészülve érzem magam. Nyugalmat akarok.

Nagyon boldog lennék, ha én kaphatnám meg a heti ingyenes elemzést, és megtudnám végre mi a feladatom. Köszönöm. További szép estét!

Pusztai Bettina
1994. január 08. 06:27
Mezőkövesd

Fish elemzése

Kedves Attila!
Van egy párom, egyikünk se könnyű természet, az én szemszögemből és félelmeim miatt időnként ingadozónak érzem a kapcsolatunkat. Ő azt mondja, jól érzi magát a kapcsolatban és rendben van minden.
Szeretnék egy párkapcsolati elemzést kérni arra vonatkozólag, hogy mennyire tudunk a jövőben jól együtt működni, illetve hogy melyikünknek miben lenne érdemes változnia annak érdekében, hogy még jobb legyen az egész kapcsolat. Illetve, ha egyéb kiemelendő dolgot látsz a képletünkben, azt szintén megköszönöm.
Az ő adatai: 1965. 06. 19. 16:00, Pécs.
Az enyém: 1980. 04. 03. 14:20, Baja.
Köszönöm.

Bambusz elemzése

Kedves Attila
Van egy férfi az életemben akivel kölcsönösen vannak érzelmeink egymás iránt és a jövőt is el tudnánk képzelni. Ám a kapcsolatba az ő nem függetlensége miatt nem kezdek bele. Kérdésem lesz e tiszta jövőnk együtt? 1983.07.16, 16:14, Kemecse

Oldalak