Ma a Mars napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

Beamo elemzése

Köszöntelek! Mi lehet az akadálya, hogy a párommal gyermeket szeretnénk de nem jön. A képletünk alapján lesz nekünk közös gyermekünk. Ő 82.02.26 Debrecen én 84.12.25.Miskolc.Előre is köszönöm a választ! Bea

joci1987 elemzése

Szia Attila!

ma este kedden beszéltünk telefonon, én kérdezgettelek az asztrológus, látó és jós közti különbségekről.

Csak egy sima elemzést szeretnék a feladatomról vagy esetleg olyat amit fontosnak látsz. Ha esetleg az elemzés mutat olyat, hogy hajlamot valamire, legyen az bármire egy adottság pl. lehetőség vagy esetleg egy konkrét intés pl. betegségre, életvezetésre akkor szívesen azt is :)

Köszönöm előre is,
Türelemmel várom.

üdv.
Joci

karibu24 elemzése

Kedves Attila!

Már kértem a segítséged munkahely váltással kapcsolatban. Tavaly márciusában hagytam ott a jól fizető állásomat egy multi cégnél. Gyógymasszőrként kezdtem el dolgozni az egyik fürdőben, majd ez év februárjában tőlük is elköszöntem, és saját vállalkozásba kezdtem. Mint minden vállalkozásnak, ennek is szüksége volt időre, hogy kiépítsem a vendégköröm. Már sok ember megismert, ajánlanak is, de még mindig azt érzem, több van bennem, és ennél jóval több páciensen is segíthetnék. Továbbképeztem magam, sok tanfolyamon részt vettem, de mégis úgy érzem, valami gátol, vagy szoros összefüggésben van a hivatás területével. Kérlek, adj tanácsot, mitől kaphatnék energiára, vagy mi segíthet abban, hogy az anyagi biztonságomat megteremtsem?

Köszönöm válaszod.

Születési dátumom: 1987. 03.24. 8:30, Budapest

meli elemzése

Kedves Attila!

Szóval, az előbb begépeltem a kis monológom, és a beküld gomb helyett teljesen más gombot sikerült megnyomnom.
De mivel most, hogy így másodjára futok neki olyan mintha máris ismernélek, és Te is engem.
Szóval..
Az a lényeg, hogy kicsit eltévedtem az utamon. És nem igazán sikerül visszatalálnom ahhoz az emberhez akinek valójában gondolom magam.
Tudom, hogy mindenkinek vannak világmegváltó tervei, és mindenki jobbá szeretné tenni ezt az egész mindenséget amiben élünk. De én valahogy tényleg azt érzem, hogy részese vagyok valaminek ami által segíteni tudok az embereknek. Azt érzem, hogy szeretet tudnék adni mindenkinek amitől meggyógyulhatnának. Azt érzem, hogy szeretek mindent és mindenkit. A fát a virágot, a hangyát.
Azt érzem, hogy ők mind MI vagyunk.
De valami akkor sincs a helyén. Valamiért nem megy.
Valamiért nem sikerül megtalálnom a bejáratát a helynek ahova mennem kell.
Talán a párkapcsolatom az ami ebben hátráltat. Hiszen különleges személy. Vajon ő a nagy Ő?

Csak szeretnék pluszt adni az életben.
Nem a nagy világnak. Nem névvel. Csak csendben, halkan.

Köszönöm a segítséged!
Meli

jennifer27 elemzése

Kedves Attila!
Évekkel ezelőtt írtam neked, azóta javult a helyzet, amit nagyban neked köszönhetek.
De az életem többi részével még mindig nem tudok mit kezdeni. A fiúkkal/férfiakkal való kapcsolatom egyszerűen nem vezet semerre, viszont magányosnak érzem magam, ellenben tenni nem szeretnék ellene, de úgy érzem mégis kellene valamit. Hatalmas hangulatingadozásaim vannak, 19 évesen felőrölhet a magány? Vajon fogok valaha boldog, teljes életet élni?
A másik fő problémam a pályaválasztás.. Fogalmam sincs mihez kezdjek, most vagyok végzős egy kereskedelmi iskolában, de gyűlölöm, nem édekel, OKJ-ra lehet inkább a turizmusra megyek, de érzem, hogy másra vagyok "hivatott", de fogalmam sincs mire, vagy hogyan kellene elkezdenem a helyes útra térni, ami anyagilag is megtérül, és örömöt lelek benne. Vajon mi az, amire hivatott vagyok, és hogyan találhatnám meg?
Válaszodat előre is köszönöm,
Jennifer

dogiika elemzése

Szinasztriat szeretnek kerni, ha lehetseges. Az en adataim tudod, a parom adatai 1987.12.31. 19:30
Amennyiben szinasztria nem lehetseges, akkor a sajat adataim alapjan kerlek, kuldd el az elemzesem :)
Koszonom!

Tincs12 elemzése

Kedves Attila!

Szeretnék párkapcsolati elemzést kérni.

Az én születési dátumom: Tatabánya, 1993.05.28, 15:30
A páromé: Győr, 1985.07.24. 22:45

Arra szeretnék választ kapni, hogy a horoszkóp, asztrológia, fényszögek, bolygók alapján mennyire vagyunk mi összeillő páros?

Köszönettel: Martina

Roxana elemzése

Szép napot!
Szeretnék egy párkapcsolati elemzést.

Flowboy elemzése

Kedves Attila!

Ritka, hogy el tudjak keseredni, hisz mindenből kijöttem eddig, elpusztíthatatlan vagyok, olyan fejlődést produkáltam a senkiházi drogos szintjéről aki a túlélésért harcol az önmegvalósítás felé, amit a statisztika szerint ezerből ha egy ember meg tud csinálni.De van egy probléma amivel nem tudok mit kezdeni, mert nem látok benne tisztán, ebben kérem a segítségedet.

Elvesztettem a szexuális erőmet.Az erőmet.

Szerintem nem kell magyaráznom mekkora érvágás ez egy skorpiónak.Néha, mint most is, nagyon felbosszantom magam ezen és úgy érzem nincs értelme így élnem, így nem is vagyok hajlandó és mindent elkövetnék annak érdekében, hogy újra erőm teljében legyek.A hajam több mint a fele is kihullott, bármég így is több van mint az átlagnak.Fogalmam sincs mit kéne tennem.Elkezdtem harcművészettel és testedzéssel foglalkozni, ami gyermekkori álmom volt és nagyon élvezem.Mellette asztrológiát tanulok és mentálhigéniés vonalon kívánok tovább haladni, ezeken a területeken egyre nagyobb sikereket tudok elérni. Azóta kicsit javult a szexuális életem de napi 1aktusnál többet így sem tudok produkálni és azt sem élvezem.Sőt, ha egy hét eltelik szex nélkül, akkor sem élvezem.Régen egy egyszerű önkielégítés is szinte tudatállapotváltozással járt, most meg egy hús vér nő se nagyon tud felizgatni.Ezzel párhuzamosan a fizikai erőm is csökkent, az agresszió eltűnt ami annyiból jó, hogy megtanultam uralkodni magamon, nem vagyok már robbanékony.Fura módon ez is hiányzik.Számomra az erő nagyon fontos.Eddig anyagilag függtem anyámtól és a párjától(apám 9éves koromban meghalt), ami rombolt az önértékelésem, de ez a helyzet megoldódott.Valaki azt mondta, hogy a problémám innen ered, és hogy anyám párjával szemben vert helyzetben vagyok.Ezen felbuzdulva az első adandó alkalommal amikor ismét konfliktust generált, mert ez a specialitása, nem csak velem, mindenkivel, akkor elküldtem a fenébe, és legalább olyan erővel ordítottam én vele, ahogy ő velem.Ekkor meg akart támadni, nekem rohant, szerencséjére anyám közénk állt, mert biztos megölöm ha hozzám vagy hozzá nyúl, de így hideg fejjel tudtam maradni és otthagytam.Nem éreztem sem félelmet, sem haragot, csak csalódtam.Mint mindig az emberekben.Azóta nem hullik úgy a hajam, az a valaki aki javasolta felvenni a kesztyűt azt mondta biztos benne, hogy én regenerálódni fogok.

Látsz valamit, amit tehetnék? Látsz rá esélyt, hogy vissza nyerem az erőmet?Vérvizsgálaton voltam, állítólag semmi bajom fizikálisan.

Válaszodat megköszömöm, Péter.

Kata04 elemzése

Kedves Attila!
Párkapcsolati elemzést szeretnék kérni.
Én Szeged, 1971.04.20. de. 10.00
Párom Szeged, 1967.06.28. reggel 5.00

Köszönöm szépen!

Oldalak