Ma a Merkúr napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

reni1969 elemzése

Kedves Attila,
Èletfeladatomra szeretnèk elemzèst kèrni.
Köszönettel: Reni

Véda elemzése

Kedves Attila,
Az emberi kapcsolataimra szeretnèk elemzést kèrni.
Születèsi adataim: Győr,2000.03.07 15 ôra 10 perc
Köszönöttel: Bianka

Ani86 elemzése

Kedves Attila!
Kapcsolati elemzést szeretnék kérni.
A férfival elég kijövünk, de még nem történt közöttünk semmi. Azt szeretném tudni, hogy van-e jövője ennek a kapcsolatnak, illetve mi az amit érdemes tudni róla az adatok alapján.

Az én adataim: Orosháza, 1986.11.13. 08 óra 40 perc
Az ő adatai: Orosháza, 1975.03.08. 06 óra 30 perc

Válaszod előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Anikó

Mamcsi elemzése

Kedves Attila!
Budapesten születtem 1954.02.27.-én 7 ó 44 p-kor.
Kérésem az egészség,vállalkozás lehetőssége,anyagiak?
Gyermekem boldogulása itthon vagy esetleg külföldön?
Köszönöm segítségedet.
Üdvözlettel: V.Zsuzsa

Primadonna elemzése

Kedves Attila!
Egy párkapcsolati elemzést szeretnék kérni tőled.A napokban felvettuk egymassal a kapcsolatot,miután 3 hónapig nem szoltunk egymáshoz,de idő kell a dolgoknak.Mennyire vagyunk osszeilloek hosszu tavon es mi az amin mindkettonknek valtoztatnia kell?Bízhatok e benne?
Az en szuletesi adataim 2000.02.17 Bp 03.50 ora
A masik fel: 1999.04.17 Göd

Előre is köszönöm!

Eliza8644 elemzése

Üdv! Gyermekáldásra lennék kíváncsi. Párommal régóta együtt vagyunk,van már gyermekem,de érdekelne hogy lesz e közös? 86.04.04 8:10perc köszönöm válaszod!

zsupa elemzése

Kedves Attila,

azt szeretném megtudni, hogy mi akadályoz egy tartós, komoly párkapcsolat kialakításában? Szeretném már megtalálni a társamat, akivel családot is alapíthatnánk, de eddig nem jártam sok sikerrel. Szeretném tudni, hogy mi az oka és mit tehetek érte.

Válaszodat nagyon köszönöm, üdvözlettel: Zsuzsa

Pheebe76 elemzése

A szerelmi életemre lennék kíváncsi.Amkor az ész és a szív harcban áll,,..koszonom..

Flowboy elemzése

Szia Attila!
Mivel régóta áll a számláló nullán így kérdezek ismét, hogy válaszolsz-e megint azt rád bízom. :)
Érdemes-e a nővéremmel közös vállalkozásba kezdenem?A kapcsolatunk erős testvéri szeretet, felnézek rá.
Az ő adatai: 1982.10.12. 18:00, Debrecen.
Jelenleg Angliában él de felmerül időről időre köztünk ez a dolog, szerintem jól tudnánk együtt dolgozni.Olyanban is gondolkodtunk, hogy ő onnan én Magyarországról venném ki a részem belőle, export-import vállalkozás, értékesítés vagy itthon apartman nyitás.

Köszönöm a segítséged, Péter.

molera elemzése

Kedves Attila!

Szeretnék én is egy ingyenes elemzést kérni és megnyugvással töltene el, ha végre tudnám pontosan az ascendesemet. 1965. 06. 05.-én születtem Budapesten régebben 11h 35m-re állították be az időpontomat. A szüleim a dél körüli időpontra emlékeznek. Fontosabb, meghatározó eseményeim: Édesanyám halála: 1986. 01. 02. , édesapámé: 1992. 06. 23., egy családi ingatlan eladása: 2015 . 09. , mostanában véget ért nagy szerelem kezdete: 2016. 12. 26.
Eddig sem volt felszabadult, felhőtlen a felnőtt korom, de az utóbbi pár évben folyamatosan kapom a külvilágtól, szerintem rajtam kívül álló okokból a problémákat. Remélem tudtam belőlük tanulni, a javamra váltak, de már jó lenne, ha már vakációra mehetnék. Várható ez mostanában? Tudom már, nem a körülmények számítanak, hanem ahogyan megéljük azt. És főleg ezért szeretném tudni, hogy melyik bolygóm áll az ascendensemen, vagy áll-e rajta valamelyik, de az biztos, hogy eléggé hatnak rám, ezzel megnehezítve a dolgokhoz való hozzáállásomat. Most úgy hiszem, a plútó áll ott.

Nagyon köszönöm,
Erika

Oldalak