Ma a Mars napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

Saska1975 elemzése

Kedves Attila,

nagyon örülök a lehetőségnek,hogy kérhetek egy elemzést!A fő kérdésem az lenne,hogy mi az életfeladatom és milyen szakma gyakorlásával tudnám ezt a legjobban megvalósítani?Jól érzem,hogy van valami dolgom a spiritualitással is?(Adataim:1975.08.18,19.30, Budapest)Előre is köszönöm a válaszod!Üdvözlettel,A.

jézusbogár elemzése

Szia Attila!
Még mindig 0-van a számláló.Kaptam elemzést Tőled de lemaradt a párom adatai.
1964.o1.30. Kalocsa 9.18.Ha lehet megnézed így is a képletet?Volt egy krízis,egy pletyi a páromról/másik nő/ ezért a bizalomvesztés.De semmi nem bizonyított.Csak a bizalom van sehol országban.
Köszönöm: jézusbogár

jézusbogár elemzése

Kedves Attila!
Szeretnék elemzést kérni Tőled,főleg párkapcsolat területére.Bizalom,igazmondás,megbízhatósága
Köszönöm.Jézusbogár

jennifer27 elemzése

Kedves Attila!

Körülbelül fél, de talán már egy év is eltelt, mióta segítségért fordultam hozzád, akkor azt mondtad, hogy ne várjam el a nővéremtől, hogy úgy szeressen, mint egy szülő, amit megértettem, és sokat javult a kapcsolatunk, de már a másikkal élek.
Nagykorú lettem, de még mindig nem találom a helyem, még mindig kereskedelmet tanulok, pedig tudom, nem ez az én sorsom.
Illetve megismerkedtem egy fiúval, segítenél kérlek, mit látsz a kapcsolatunkban?
1997.05.22 13:00
Nagyon nagy segítség lenne, hálásan köszönöm.
Illetve szeretném kipróbálni, hogy milyen a kaszinózás, látsz esetleg valamit ezzel kapcsolatban, mire számíthatok? (Nem jóslásra kérlek ezalatt.
Köszönöm a rám fordított időt.
Köszönettel, Jennifer

Timi1025 elemzése

Kedves Attila!
Engem az érdekelne, hogy a párom mikor fog készen állni a gyermek vállalásra, mert én már készen állnék, de ő csak halogatja. Köszönöm válaszod.

ke77 elemzése

Kedves Attila!
Látni-e nálam a következő valamelyik szolárjaimban akár a 2019/2020/2021-es évben vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy melyik éven látszik nálam komoly normális párkapcsolat lehetősége?
Bp. 1977.06.01. de: 09.08h
Köszönöm.

kikinga elemzése

Kedves Attila!
Szeretném kérni az ingyenes elemzést és előre is köszönöm :) jelenleg kicsit elveszettnek érzem magam, nem tudom igazából merre kéne továbbmennem se hivatás se pedig magánélet területén. Jelenleg oktatásszervezéssel foglalkozom, de valahogy azt érzem ez nem az igazi és hiányzik valami, leginkább a "szabadság" azt hiszem..nem bírom a napi 8 óra számítógép előtt ülést de közben azt sem tudom mi lenne az amivel foglalkozni szeretnék. Illetve párommal már sokszor szóbajött a gyerekvállalás is, de valamiért az van a fejemben hogy amíg nem találtam meg a hivatásom, ami boldoggá tesz, addig nem szabad gyereketvállalni mert az csak egyfajta menekülés lenne a jelenlegi munkahelyemről..
Hát nagyon köszönöm előre is válaszod!
Születési adataim: 1988.12.31 Budapest reggel 6:05

Virág69 elemzése

Kedves Attila!
Ismét hozzád fordulok útmutatásért! A legjobb barátom, és egyben munkatársam más céghez ment dolgozni. Mit kell tennem, hogy ne szakadjon meg idővel a kapcsolatunk, és megmaradjon ez a mély barátság? Sokan kíváncsian figyelnek minket, van -e még feladatunk egymással? Én is gondolkozom a váltáson, de bizonytalan vagyok, mennyire van ennek realitása? A jelenlegi helyemen lépegetek előre, de most számomra nagyon nehéz így ott dolgozni.
Üdvözlettel:Tünde

Netudmeg elemzése

Kedves Attila!

Szeretnék kérni egy párkapcsolati elemzést. Mi jellemzi a kapcsolatunkat? Mire lehet számítani? (Én hosszú távban gondolkodom. Állítása szerint ő is.)

Mi az amire nagyon oda kell figyelni?

Ő : 1994.01.07 14:00 Ajka
Én :1993.09.02 8:10 Veszprém

Köszönöm

Zéno elemzése

Kedves Attila!

Szeretnék egy elemzést kérni a karrieremre, munka területére. 1979.10.01. 18 :45 -kor születtem. Szeretném megkérdezni , hogy milyen területen lévő munka lenne hozzám illő ( ha lehet kérnék konkrétumokat), mely területen tudnék kiteljesedni? Milyen korosztállyal érdemes foglalkoznom? Mikor támogatott nekem ez , mit tehetek a megvalósítás érdekében? Milyen akadályokat küzdjek le magamban , hogy segítsem a folyamat hatékonyabb, könnyebb megvalósulását, megélését? Mivel támogathatom magam? Mi az amit kerüljek el? Hosszú távon, hogyan hatna a párkapcsolatomra ( Párom születés napja 1991.03.18. 21:45 ), mit tegyek , mire figyeljek,mit kerüljek el? A harmóniát mivel erősíthetem itt ? Jelenleg nincs annyi pénzem ,hogy finanszírozni tudnék egy iskolát, így az anyagi, pénzügyi irány is érdekelne , ami a megvalósítás egyik részeleme? A pénzügyeknél mire figyeljek és mit kerüljek el, mivel támogathatom segíthetem magamat, a megvalósulást?

Köszönöm
Zeno

Oldalak