Ma a Nap napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

jézusbogár elemzése

Kedves Attila!
Szeretnék kérni Tőled elemzést arra,jelenleg hol tart a párkapcsolatom,mit várhatok? Őszinte egyenes ember a párom?
Köszönöm: Jézusbogár

Ninett elemzése

Kedves Attila,
köszönöm a lehetőséget az ingyenes elemzéssel kapcsolatban. Munkával kapcsolatos, amire kíváncsi lennék. Jelenleg egy olyan helyen dolgozom, amit nem igazán szeretek. Az iskola elvégzése után/érettségi/ 2012-ig, olyan munkahelyem volt, amit nagyon szívesen csináltam és úgy éreztem megtaláltam a helyem. Azonban azóta csak sodródom az árral, és inkább csak a fizetés miatt végzem a munkám, nem azért mert annyira szeretem ezt csinálni. Úgy érzem sokkal többre vagyok képes és hivatott, mint a jelenlegi munkahely és munkakör. Volt egy halvány reménysugár a váltásra, de sajnos kiderült, hogy vállalaton belül betöltötték a hirdetett állást, és másik pozícióra vesznek fel embert, ami viszont nekem nem annyira tetszik. Múlt hétre ígértek választ, de nem jelentkeztek, hogy felvettek e. Közben persze próbálok más helyre is pályázni. Külföld is szóba került, párom jelenleg kint dolgozik ingázó. Viszont kamasz gyermekük miatt, egyelőre nem próbálkoztam - újra külföldön állást találni. A kérdésem tehát az lenne, hogy idei évben sikerül új állást találnom, olyat, ahol végre újra önmagam lehetek és azt csinálhatom, amit szeretek? Születési idő: 1975.07.25 20:30 Nagykanizsa. Előre is nagyon köszönöm!

SzAnita elemzése

Kedves Attila!

Korábban már kértem a segítségét, ismét szeretném megtenni. Akkor építkezéssel kapcsolatban kérdeztem, végül nem vágtunk bele. Szerencsére. Úgy tűnik minden összeomlik, a férjem elköltözött, a külföldi házunkat a hazaköltözés óta még mindig nem sikerült eladni és a bank valamiért nem árverezi el, inkább a fizetésemből szeretnék letiltani, ami elég nagy gond lenne, hogy egyedül maradtam a kisfiammal. Persze keresek másik munkát, ahol több fizetésem lenne, mivel most közalkalmazott vagyok, de nem egyszerű. Hogy látja, rendeződnek valahogy a dolgaim, dolgaink vagy nem fog javulni a helyzet?
Én 1974. 05. 02.-án 12.30 vagy 12.50 perckor születtem, a férjem 1982.06.17. 0 és 1 óra között, ha jól emlékszem 0.47-kor.
Segítségét előre is megköszönve, üdvözlettel!

niki.ke89 elemzése

1 éve hogy megismerkedtem valakivel,de nagyon kevés időt töltöttünk együtt mivel külföldi állásajánlatot kapott. Azt mondta h max 1,5 év és hazajön. Távkapcsolatba kezdtünk,3 havonta találkoztunk sokat beszéltünk telefonon. Elég hamar kijelentette h igazából nem akar hazajönni,menjünk inkább mi a fiammal utána. Úgy volt h idén ki is költözünk.
Azonban egyik napról a másikra szakitott velem. Azt mondta nem látja esélyét hogy gyerekkel ki tudjak menni. Azóta nem beszélünk,én szenvedek hiányzik. Kérdésem az,van rá esély hogy együtt legyek normálisan (nem távkapcsolatban)ezzel a férfival,várjam h keres?

Én 1989.02 24 születten Zalaegerszegen du 3/4 1kor

A férfi 1984 05 20án Zalaegerszegen

Köszönöm

Katus123 elemzése

Kedves Fényén!

Arra keresem a választ hogy tudnám a páromat, a párkapcsolatom harmóniába hozni, mert mostanában nagyon elbeszélünk egymás mellett.
Előre is koszonom!

Primadonna elemzése

Kedves Fényén!
Egy párkapcsolati elemzést szeretnék kérni tőled.
2016 december óta van egy mély kötődés köztem és az exem között..eléggé se veled se nélküledben voltunk.Jelenleg mindkettőnknek van/volt egy párkapcsolata, mert én most léptem ki egyből.Januar óta nézegeti a képeimet a közösségi oldalakon,es a napokban nezett fel az instagram oldalamra hogy egy nagyon regi bejegyzest belikeoljon nalam,hajnalban!Bar meg ott van neki a Halak baratno, erzem tudom hogy meg vannak erzesei irantam,es azt is hallom h sokat veszekednek mostanaban.
Arra lennek kivancsi h o az ikerlangom a lelektarsam vagy csak egy karmikus kapcsolat?
Miert talalunk mindig vissza egymashoz?
Van egy fajta lélek kötelék köztünk álmokkal,telepátia
Az en adataim 2000 02. 17 03:50 Budapest,Magyarország
Az exem adatai 1999 04. 17 20:00 Budapest,Hungary

Timi1025 elemzése

Kedves Attila!
Ismét szeretnék segítséget kérni. Pontosabban bőven információt, ha lehet.
Korábban azt írtad nekem az anyasággal kapcsolatban, hogy "A te sorsodban van benne, hogy az anyaság áldozattal jár. Ettől nem kell megijedni, de egy dologra mindenképpen figyelmeztet. Nem tőled függ, mikor válhatsz anyává, és amikor ezt elfogadod, kapod meg az esélyt, hogy gyermeket szülhess." A kérdésem az lenne, hogy mit értettél azon, hogy áldozattal jár? Fel kell esetleg készülnöm valamilyen negatív dologra a gyermekkel kapcsolatban (pl. egészség)? Vagy csak arra gondoltál, hogy majd a sors dönti el mikor lehet gyermekem és én magamra, a saját szervezetemre ne erőltessem rá?
(Korábban a párom családalapításhoz való hozzáállásával kapcsolatban kérdeztem, most már ott tartunk, hogy elfogadja a kérésem.)

Köszönöm a válaszod: Timi

Cagiva elemzése

Szia! Élnék az ingyenes elemzés lehetőséggel, bár annyi mindent szeretnék megtudni, hogy nem is tudom melyik területre vagy időszakra koncentráljak jobban. A múltam megértése , a jelen megélése vagy a jövőm a fontosabb? Elég zavaros a szerelmi életem jelenleg és azt sem tudom mit kezdjek magammal a jövőben. 21 éves vagyok és még bármi történhet de szeretnék a helyes írányba indulni. Nem tudom, hogy egy ilyen elemzésből mennyit lehet megtudni. Meg van-e irva pontosan milyen az a férfi akit keresek? Szeret az akit én szeretek? És ha nem akkor miért érzek így?Vajon Lesznek-e gyerekeim? Mennyire lesz stabil az anyagi helyzetem? Hallgathatok-e a megérzéseimre?
Dóra 1997.07.18 21:45 Budapest

Dorinabato elemzése

Szia! Karrier elemzést szeretnék kérni tőled.Jelenleg 19 éves vagyok és folyékony kijelző védelmet értékesítek egy hostessügynökségnél.A kommunikációm,a kitartásom meg van a munkához,empatikus vagyok az emberrekel,csak egy a gond;a szövegem nem sema szerint van felelpitve,eppen ami eszembe jut.Kicsit csapongó.Hogy tudok valroztatni az osszevisszasagon? A Halak merkúrom miatt van így?
Születési dátumom 2000.02.17 03.50 Budapest; Bató Dorina

Gruca elemzése

Kedves Attila!

Szeretnék élni a lehetősséggel és kérni Tőled egy elemzést. Kíváncsi lennék az életfeladatomra, illetve arra, hogy van-e valamilyen jelzés a hivatásomra vonatkozóan ugyanis azt gondolom nagyon "ambivalens" személyiséggel rendelkezem és bár sok olyan tulajdonsággal és érdeklődéssel rendelkezem ami alapján nem az az irány lenne a tanácsos ami a jelenlegi, mégis valamiért úgy érzem, hogy azok a képességeim nem a munkám területén kamatoztatandóak és gyakori az ezzel kapcsolatos bizonytalanságom. Ezenfelül szeretném azt is megkérdezni, hogy látható-e valami a házassággal, gyermekkel kapcsolatosan a képletemben.

Köszönettel,
Dorka

Oldalak