Ma a Merkúr napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

Bubus elemzése

Szeretném kérni az elemzést azzal kapcsolatban hogy alakul az élete.Szeretnék külföldre költözni,hogy ez a tervem sikerül e.Köszönöm.

jézusbogár elemzése

Kedves Attila!
Életem párja itt ül mellettem,olvastam neki a rólam küldött elemzésed azt mondta nagyon igaz amit írtál.Felkeltette az érdeklődését vajon Őt milyennek látod? Lehet így kérni elemzést a páromról?
Köszönöm: Jézusbogár
1964.01.30. kalocsa 9 óra 18 perc

macska007 elemzése

Kedves Köles!
Szeretnék a párom számára egy elemzést kérni, természetesen megbeszéltük, és ő is nagyon szeretné, de valahogy nem jött össze neki eddig sikeresen beküldenie kérdését.
Hetek óta többször próbálja, gondoltam elküldöm én, hátha :)
A választ ő fogja olvasni, én csak akkor ha meg akarja osztani velem :)
Bár meg szoktunk mindent osztani egymással, úgy gondoltam ahogy majd ő szeretné.A kérdést is megosztotta velem, ami az lenne hogy nem találja a helyét a munka és az önmegvalósítás világában.Valamilyen útmutatást szeretne arról hogy mi a feladata, és milyen munka illene hozzá.
Budapesten született, 1987.02.27 én 22óra 35 perc.
Nagyon köszönöm válaszod :Hajnalka

molera elemzése

Kedves Attila,

újból a segítséged kérném párkapcsolati témában. Sajnos a cél, vagy a hivatás elkerül, én is érzem magamban a hatalmas erőt, de valahogy senkinek nincs rá szüksége.
Nem kerestem, de újból megtalált a szerelem és érzem is, hogy ez a kapcsolat nagy lehetőséget ad a személyiségem kiteljesítésére, elgondolásaim, érzéseim átértékelésére. Bár óvatos vagyok és szem előtt tartom tanácsodat, hogy ne a szerelemben keressem a lelkem megnyugvását, de amit a "sors" nagyon érdekesen és "véletlenül" utamba hoz, el kell fogadjam.
Ez a kapcsolat sem mentes a problémáktól, így van benne lehetőség a fejlődésre. Most is egy krízis helyzetben vagyunk. Szeretnék kérni a tanácsodat, meglátásodat a kapcsolatunkról.
Érzem, hogy ez egy karmikus kapcsolat közöttünk és szeretném tudni, hogy valóban így van-e. Sokat kell dolgozni rajta, szerintem inkább csak nekem és kíváncsi vagyok sikerül-e.

Én: Bp. 1965. 06. 05. 11h 35m
Ő: Bp. 1967. 10. 28. 9h 20m

Szeretettel,
Erika

Saska1975 elemzése

Kedves Attila,

nagyon örülök a lehetőségnek,hogy kérhetek egy elemzést!A fő kérdésem az lenne,hogy mi az életfeladatom és milyen szakma gyakorlásával tudnám ezt a legjobban megvalósítani?Jól érzem,hogy van valami dolgom a spiritualitással is?(Adataim:1975.08.18,19.30, Budapest)Előre is köszönöm a válaszod!Üdvözlettel,A.

jézusbogár elemzése

Szia Attila!
Még mindig 0-van a számláló.Kaptam elemzést Tőled de lemaradt a párom adatai.
1964.o1.30. Kalocsa 9.18.Ha lehet megnézed így is a képletet?Volt egy krízis,egy pletyi a páromról/másik nő/ ezért a bizalomvesztés.De semmi nem bizonyított.Csak a bizalom van sehol országban.
Köszönöm: jézusbogár

jézusbogár elemzése

Kedves Attila!
Szeretnék elemzést kérni Tőled,főleg párkapcsolat területére.Bizalom,igazmondás,megbízhatósága
Köszönöm.Jézusbogár

jennifer27 elemzése

Kedves Attila!

Körülbelül fél, de talán már egy év is eltelt, mióta segítségért fordultam hozzád, akkor azt mondtad, hogy ne várjam el a nővéremtől, hogy úgy szeressen, mint egy szülő, amit megértettem, és sokat javult a kapcsolatunk, de már a másikkal élek.
Nagykorú lettem, de még mindig nem találom a helyem, még mindig kereskedelmet tanulok, pedig tudom, nem ez az én sorsom.
Illetve megismerkedtem egy fiúval, segítenél kérlek, mit látsz a kapcsolatunkban?
1997.05.22 13:00
Nagyon nagy segítség lenne, hálásan köszönöm.
Illetve szeretném kipróbálni, hogy milyen a kaszinózás, látsz esetleg valamit ezzel kapcsolatban, mire számíthatok? (Nem jóslásra kérlek ezalatt.
Köszönöm a rám fordított időt.
Köszönettel, Jennifer

Timi1025 elemzése

Kedves Attila!
Engem az érdekelne, hogy a párom mikor fog készen állni a gyermek vállalásra, mert én már készen állnék, de ő csak halogatja. Köszönöm válaszod.

ke77 elemzése

Kedves Attila!
Látni-e nálam a következő valamelyik szolárjaimban akár a 2019/2020/2021-es évben vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy melyik éven látszik nálam komoly normális párkapcsolat lehetősége?
Bp. 1977.06.01. de: 09.08h
Köszönöm.

Oldalak