Ma a Nap napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

Mamcsi elemzése

Kedves Attila!
Budapesten születtem 1954.02.27.-én 7 ó 44 p-kor.
Kérésem az egészség,vállalkozás lehetőssége,anyagiak?
Gyermekem boldogulása itthon vagy esetleg külföldön?
Köszönöm segítségedet.
Üdvözlettel: V.Zsuzsa

Primadonna elemzése

Kedves Attila!
Egy párkapcsolati elemzést szeretnék kérni tőled.A napokban felvettuk egymassal a kapcsolatot,miután 3 hónapig nem szoltunk egymáshoz,de idő kell a dolgoknak.Mennyire vagyunk osszeilloek hosszu tavon es mi az amin mindkettonknek valtoztatnia kell?Bízhatok e benne?
Az en szuletesi adataim 2000.02.17 Bp 03.50 ora
A masik fel: 1999.04.17 Göd

Előre is köszönöm!

Eliza8644 elemzése

Üdv! Gyermekáldásra lennék kíváncsi. Párommal régóta együtt vagyunk,van már gyermekem,de érdekelne hogy lesz e közös? 86.04.04 8:10perc köszönöm válaszod!

zsupa elemzése

Kedves Attila,

azt szeretném megtudni, hogy mi akadályoz egy tartós, komoly párkapcsolat kialakításában? Szeretném már megtalálni a társamat, akivel családot is alapíthatnánk, de eddig nem jártam sok sikerrel. Szeretném tudni, hogy mi az oka és mit tehetek érte.

Válaszodat nagyon köszönöm, üdvözlettel: Zsuzsa

Pheebe76 elemzése

A szerelmi életemre lennék kíváncsi.Amkor az ész és a szív harcban áll,,..koszonom..

Flowboy elemzése

Szia Attila!
Mivel régóta áll a számláló nullán így kérdezek ismét, hogy válaszolsz-e megint azt rád bízom. :)
Érdemes-e a nővéremmel közös vállalkozásba kezdenem?A kapcsolatunk erős testvéri szeretet, felnézek rá.
Az ő adatai: 1982.10.12. 18:00, Debrecen.
Jelenleg Angliában él de felmerül időről időre köztünk ez a dolog, szerintem jól tudnánk együtt dolgozni.Olyanban is gondolkodtunk, hogy ő onnan én Magyarországról venném ki a részem belőle, export-import vállalkozás, értékesítés vagy itthon apartman nyitás.

Köszönöm a segítséged, Péter.

molera elemzése

Kedves Attila!

Szeretnék én is egy ingyenes elemzést kérni és megnyugvással töltene el, ha végre tudnám pontosan az ascendesemet. 1965. 06. 05.-én születtem Budapesten régebben 11h 35m-re állították be az időpontomat. A szüleim a dél körüli időpontra emlékeznek. Fontosabb, meghatározó eseményeim: Édesanyám halála: 1986. 01. 02. , édesapámé: 1992. 06. 23., egy családi ingatlan eladása: 2015 . 09. , mostanában véget ért nagy szerelem kezdete: 2016. 12. 26.
Eddig sem volt felszabadult, felhőtlen a felnőtt korom, de az utóbbi pár évben folyamatosan kapom a külvilágtól, szerintem rajtam kívül álló okokból a problémákat. Remélem tudtam belőlük tanulni, a javamra váltak, de már jó lenne, ha már vakációra mehetnék. Várható ez mostanában? Tudom már, nem a körülmények számítanak, hanem ahogyan megéljük azt. És főleg ezért szeretném tudni, hogy melyik bolygóm áll az ascendensemen, vagy áll-e rajta valamelyik, de az biztos, hogy eléggé hatnak rám, ezzel megnehezítve a dolgokhoz való hozzáállásomat. Most úgy hiszem, a plútó áll ott.

Nagyon köszönöm,
Erika

SzAnita elemzése

Kedves Attila!

Szeretnék az ingyenes elemzés lehetőségével élni. 1974. május 2-án születtem, 12.30 vagy 12.50 perckor. Ha szükséges pontosítani, a kisfiam 2013. március 13-án született, ez úgy tudom segíthet. Építkezéssel kapcsolatban kérném a segítségét. A férjem újfent építkezni szeretne, de én tartok tőle. Egyszer már építkeztünk, kiköltöztünk Finnországba, ott építkeztünk, végül nem úgy alakultak a dolgaink, ahogy szerettük volna és hazaköltöztünk Magyarországra. Az építkezés nagyon nehéz volt, sok mindent magunk csináltunk, anyagilag is ráfizetés lett a vége, a házasságunk is megsínylette. Sok szempontból ez lenne a legjobb megoldás most is, de nem szeretnék megint rosszul járni. Mit gondol, belevágjunk? Illetve ha még egy kérdésem lehetne. Biztos látszik a képletemből, hogy a kisfiunk nagyon nehezen jött össze és mivel már 43 éves vagyok nem sok esély van az újabb gyermekáldásra, de esetleg lehetséges még?

Segítségét előre is megköszönve:
Anita

Judit17 elemzése

Kedves Attila!
Szeretnék elemzést kérni. Érdekelne az életfeladatom, az egészségem, milyen hivatás lenne nekem jó? Hogy lehetne még jobb a kapcsolatom a gyerekeimmel? Párkapcsolatban? Hogyan tűzzem ki a céljaim? Hogyan kellene tovább haladnom?
Köszönöm szépen,
Judit

nojcyka elemzése

Kedves Attila!
Szeretnék ingyenes elemzést kérni egy kérdéssel kapcsolatban, a munkámra vonatkozóan. Még kora tavasszal kérdeztem, azóta történtek pozitív változások. :) Úgy értem, egy lépés választ el attól, hogy megragadjam a lehetőséget, hogy sokat és kitartóan dolgozhassak a jövőben. Csak az a gond, hogy bizonytalan vagyok ennek meglépésében. Kétségeim támadtak afelől, hogy megfelelő lennék-e egy ekkora feladat elvégzéséhez. A helyzet az, hogy egy pizzázót kellene működtetnem, ugyanis a tulajdonos ki szeretné adni bérbe. (Jelenleg ott dolgozom) Arra is gondoltam, hogy beosztanánk a feladatokat és úgy könnyebb lenne. A másik gond pedig az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy megerné anyagilag. Emellett elvégeztem egy masszőr tanfolyamot, és azzal is szeretnék foglalkozmi, mivel azt szeretem csinálni. Ezt a jelenlegi munkámat nem szívesen végzem, de ha anyagilag több lenne a bevétel, akkor vállalnám. A képletem szerint alkalmas vagyok-e erre a szerepre? Ha nem sikerülne, akkor legfeljebb egy jó lecke lenne számomra! :) Így fogom fel az egészet.
Szeretettel: Noémi

Oldalak