Ma a Szaturnusz napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

SzAnita elemzése

Kedves Attila!

Szeretnék az ingyenes elemzés lehetőségével élni. 1974. május 2-án születtem, 12.30 vagy 12.50 perckor. Ha szükséges pontosítani, a kisfiam 2013. március 13-án született, ez úgy tudom segíthet. Építkezéssel kapcsolatban kérném a segítségét. A férjem újfent építkezni szeretne, de én tartok tőle. Egyszer már építkeztünk, kiköltöztünk Finnországba, ott építkeztünk, végül nem úgy alakultak a dolgaink, ahogy szerettük volna és hazaköltöztünk Magyarországra. Az építkezés nagyon nehéz volt, sok mindent magunk csináltunk, anyagilag is ráfizetés lett a vége, a házasságunk is megsínylette. Sok szempontból ez lenne a legjobb megoldás most is, de nem szeretnék megint rosszul járni. Mit gondol, belevágjunk? Illetve ha még egy kérdésem lehetne. Biztos látszik a képletemből, hogy a kisfiunk nagyon nehezen jött össze és mivel már 43 éves vagyok nem sok esély van az újabb gyermekáldásra, de esetleg lehetséges még?

Segítségét előre is megköszönve:
Anita

Judit17 elemzése

Kedves Attila!
Szeretnék elemzést kérni. Érdekelne az életfeladatom, az egészségem, milyen hivatás lenne nekem jó? Hogy lehetne még jobb a kapcsolatom a gyerekeimmel? Párkapcsolatban? Hogyan tűzzem ki a céljaim? Hogyan kellene tovább haladnom?
Köszönöm szépen,
Judit

nojcyka elemzése

Kedves Attila!
Szeretnék ingyenes elemzést kérni egy kérdéssel kapcsolatban, a munkámra vonatkozóan. Még kora tavasszal kérdeztem, azóta történtek pozitív változások. :) Úgy értem, egy lépés választ el attól, hogy megragadjam a lehetőséget, hogy sokat és kitartóan dolgozhassak a jövőben. Csak az a gond, hogy bizonytalan vagyok ennek meglépésében. Kétségeim támadtak afelől, hogy megfelelő lennék-e egy ekkora feladat elvégzéséhez. A helyzet az, hogy egy pizzázót kellene működtetnem, ugyanis a tulajdonos ki szeretné adni bérbe. (Jelenleg ott dolgozom) Arra is gondoltam, hogy beosztanánk a feladatokat és úgy könnyebb lenne. A másik gond pedig az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy megerné anyagilag. Emellett elvégeztem egy masszőr tanfolyamot, és azzal is szeretnék foglalkozmi, mivel azt szeretem csinálni. Ezt a jelenlegi munkámat nem szívesen végzem, de ha anyagilag több lenne a bevétel, akkor vállalnám. A képletem szerint alkalmas vagyok-e erre a szerepre? Ha nem sikerülne, akkor legfeljebb egy jó lecke lenne számomra! :) Így fogom fel az egészet.
Szeretettel: Noémi

Dzseni elemzése

Kedves Attila
Láttam, hogy minden hétfőn elvégzel egy elemzést, így bátorkodom kérni, hogy ha esetleg van egy kis szabadidőd, kérlek szánj rám néhány percet.
Nem tudom, hogy mit látsz a képletemből, de lassan két éve meghalt édesanyám, apámmal nem tartom a kapcsolatot, így a legnagyobb nővéremhez kerültem, akivel nem a legjobb a kapcsolatunk. Vagyis inkább úgy jellemezném, hogy tele van hullámvölgyekkel. Adatai: 1986.02.06 Budapest.
Az érdekelne, hogy miért van ez, illetve mivel tehetném jobbá?
(Szerintem nem tud mit kezdeni a nyakába borult felelősséggel.)
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mivel iskolát kellett váltanom, így egy kereskedelmi iskolába kerültem, de tudom, hogy nem a kereskedelemben szeretnék elhelyezkedni, valami másra vagyok hivatott.
Az lenne a kérdésem, hogy mit látsz, hozzám milyen terület illene, illetve milyen munkák? (kérlek, ha tudsz, példát is írj)
Illetve mi az életfeladatom?
Nagyon hálás lennék, ha ezekre választ tudnál adni.Köszönöm!

petz.gy elemzése

Kedves Horoszkóp készítő!
Szeretném elolvasni az elemzésem . Úgy gondolom sokat tudok magamról. Mindig visszatérek a spiritualizmushoz, de nem tudom mit is kezdjék vele. Felhasználom önmagam fejlődéséhez, de úgy érzem vmit "szeretne tőlem".
Szívből remélem olvasható az elemzést. KöszöKöszönettel: Gyöngyi

Zéno elemzése

Szia !

Szeretnék egy elemzést kérni , párkapcsolati témában. A partner 1991 03 18 21:45 kor született , én 1979.10.01. 18:45-kor. Érdekelne mik azok a dolgok amiken változtatnunk kell, ha működő kapcsolatot szeretnénk? Lehet e alapozni a partnerre hosszú távon? Mire figyeljek magamnál, min változtassak hogy megfelelő partner lehessek? Mire figyeljek a partnerrel kapcsolatban? Milyen jövő várható? Mik a pozitívumok a kapcsolatban? Képesek vagyunk e megoldani a racionális különbözőségeket?
Ezek a kérdések foglalkoztatnak most, viszont szívesen fogadom azok az információkat is amik a látóhatáromon kívüliek ezzel kapcsolatban.
Köszönettel: Thymy

Dorina120 elemzése

Szia!Egy párkapcsolati elemzést szeretnék kérni.Jelenleg ő már csak barátként tekint rám,és egyutt fogunk tancolni a szalagavatón.Van esély arra hogy újra kezdjük?Én túlságosan szeretem őt,nehezen tudom elengedni.

Az ő adatai: 1999/04/17 Göd
Az enyém 2000/02/17 3:50 Budapest

therespyroo elemzése

Szia!

Elemzést szeretnék kérni. Érdekelne az életfeladatom, az egészségem (fizikai és lelki is), milyen munka lenne nekem jó amiben jól érzem magam? Mi lesz velem anyagiak terén? Párkapcsolatban? Hogy valósíthatnám a céljaim? Mit kellene csinálnom?

Köszönöm!
András

Flowboy elemzése

Szia!
Egy kapcsolati elemzést szeretnék kérni tőled.A másik fél adatai: 1997.02.20. 15:06 Beregszász, Ukrajna.

A hölggyel nagyon jól kijövünk, azt szeretném tudni, hogy van-e jövője ennek a kapcsolatnak?Szeretnék egy stabil kapcsolatot.Előre is köszönöm, tisztelettel: Péter.

ke77 elemzése

Kedves Attila!

Párkapcsolati elemzést szeretnék kérni .
Jelenleg válság van. A kérdés folytatódik-e vagy lesz egy másik?
én 1977.06.01. 9.08. Bp. - társ. 1972.10.11. 12.20. Bp.
Köszönöm.
Üdv.
Enikő

Oldalak