Ma a Jupiter napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ingyenes elemzések

Vállalom azt, hogy hetente egy ember horoszkópját ingyen kielemzem. Jelentkezni ezen a lapon tudsz, amikor a visszaszámláló 0-ra ér. Ahogy az első ember leadja a kérését, az óra újra indul.

Fontos, hogy csak akkor kérd, ha el tudod fogadni, hogy mások is elolvashatják az elemzést. Persze írhatsz be valótlan keresztnevet, ezt rád bízom. Az elemzést itt lehet majd olvasni. Szeretném, hogy csak olyanok írjanak, akik a személytelenség mögé rejtőzve merik vállalni magukat, és őszintén válaszolnak a kérdésekre. Ha nem válaszolsz, csak általános válaszokat kapsz, amikkel saját lehetőségeidet szűkíted. Ha elemzést kérsz, ne engem tesztelj, mert így azoktól veszed el a lehetőséget, akik tényleg segítséget remélnek. Vedd komolyan, valós adatokkal és szándékkal keress meg. Ha egyszer kérted az elemzést látogass vissza, az adott héten sorra fogsz kerülni.

Nem vagyok jós, célom nem a jövőbe látás, hanem kis segítségnyújtás a jelenben, a jövődért.

Szeretettel: Attila

Fish elemzése

Kedves Attila!
Van egy párom, egyikünk se könnyű természet, az én szemszögemből és félelmeim miatt időnként ingadozónak érzem a kapcsolatunkat. Ő azt mondja, jól érzi magát a kapcsolatban és rendben van minden.
Szeretnék egy párkapcsolati elemzést kérni arra vonatkozólag, hogy mennyire tudunk a jövőben jól együtt működni, illetve hogy melyikünknek miben lenne érdemes változnia annak érdekében, hogy még jobb legyen az egész kapcsolat. Illetve, ha egyéb kiemelendő dolgot látsz a képletünkben, azt szintén megköszönöm.
Az ő adatai: 1965. 06. 19. 16:00, Pécs.
Az enyém: 1980. 04. 03. 14:20, Baja.
Köszönöm.

Bambusz elemzése

Kedves Attila
Van egy férfi az életemben akivel kölcsönösen vannak érzelmeink egymás iránt és a jövőt is el tudnánk képzelni. Ám a kapcsolatba az ő nem függetlensége miatt nem kezdek bele. Kérdésem lesz e tiszta jövőnk együtt? 1983.07.16, 16:14, Kemecse

dogiika elemzése

Szeretnék egy párkapcsolati elemzést kérni, a párom adatai: 1987.12.31. 19:30, kérlek térj ki a gyermekáldásra. :)
Hálásan köszönöm munkádat!

Lari elemzése

Kedves Attila!

Párkapcsolati témában szeretnék elemzést kérni. Több kapcsolatom során megfigyeltem magamon, hogy túlzottan ragaszkodok a másikhoz, és majdnem minden idejét és figyelmét igénylem. Emiatt hajlamos vagyok hanyagolni a családom, barátaim, hobbim, teljesen a párom kapja meg a fókuszom. Ha esetleg ő kevesebb együttlétet igényel, azt pedig nagyon rosszul viselem, majdhogynem teljesen letör az egyedül töltött idő, és azon agyalok, mit csináltam rosszul. Ezen szeretnék dolgozni. Miért lehet ez, és miként tudok változtatni rajta? A partnemereim ezt hogyan élték, élik/élhetik meg?

Születési adataim: 1998.07.07. 10:05 Debrecen

Köszönöm a segítséged!

Csilla11 elemzése

Kedves Attila!

Az érdekelne, hogy milyen eseményeket mutat a képletem erre az évre. Köszönöm szépen, üdvözlettel: Csilla

jézusbogár elemzése

Kedves Attila!
Köszönöm az előző válaszod.Egyszer régen azt mondta nekem valaki /nem hivatásos,hobbi szinten lévő/" asztrológus",hogy anyai ágon karmikusan vagyok terhelt,ami főleg a párkapcsolatban okoz problémát.Ezt a karmikus dolgot oldjam meg és menthető a házasságom.Kételkedem én ebben.Szerinted van valós alapja? Hihetek ilyen dolgokban? Karmikus terhek,előző életből hozott terhek.Hát???
1955.04.24. Budapest
Köszönettel:Jézusbogár

dsophie elemzése

Kedves Attila,

nem is tudom mit kérdezzek. Néhány éve már rátaláltam a blogodra, és elgondolkodtam az elemzés lehetőségén, de nem jutottam el odáig. Most jópár év elteltével ismét ide találtam :)
Mindig is közel állt hozzám az asztrologóia, talán ez az amiben tudok hinni valamennyire.
Két dolog van amivel mondhatni megrekedtem. Az egyik a munka területe. Mindig váltogattam a munkáimat - de (lojális szűzként) mindig az utolsó utáni pillanatban álltam fel, azaz néhány évet elszenvedtem egy adott helyen. Valahogy nem találom azt a munkát ami a hobbim is lehetne egyben, ami jókedvre derítene. Eddig főleg asszisztensi, iratokkal, elemzésekkel foglalkozó munkaköreim voltak, számítógép előtti 8 órában, és úgy gondolom ehhez értek is, jó vagyok benne, de mégsem szeretem, már csak a beosztotti létet sem. Halmozottan megtaláltam azokat a helyeket ahol hiába lennének jó és javító ötleteim ( vagy másnak) azok nem kerülnek meghallgatásra, és befásult változatlan helyzetben dolgozunk mindannyian, cél nélkül, kiégve, elavult módszerekkel. Főnökként tudnám min változtassak, de lentről ezt sosem sikerült átvinni - bár van egy gyanúm, hogy feljebb sem könnyebb feltétlen.
Van okj végzettségem, ami azt hittem érdekel, mert kreativítást , kézügyességet igényel, igazából érdekelne is, de gyerek mellett nem jut elég időm gyakorolni egyelőre.
Valahogy sosem tudtam mi az amit akarok csinálni, és 30+ évesen sem lettem okosabb. Egyszer valaki mondta, hogy gyerekekkel kellene foglalkoznom, de nem tudom ez az én utam-e tényleg... Ezer egy dolog jutott eszembe, majd beszéltem le magam róla ( a műkörömtől kezdve a programozásig van itt minden...)

És elértünk a másik kérdéshez. Egy gyerekem van, aki egy tíz éves kapcsolat utolsó pillanatában érkezett, ha nem leszek terhes, biztos, hogy már nem lennénk együtt. Évekig nem tettünk semmit, hogy ne legyen baba ( tény, hogy nem próbálákoztunk vele célzottan, szerintem valahogy a megfelelő pillanatban sosem voltunk együtt, kivizsgálásig nem jutott a dolog, így épp lehet egészségügyi háttere is, de nyilván volt lelki is.)
Hiszek abban, hogy az ő érkezése abszolút sorsszerű, egyértelmű volt, hogy marad ( ha ő akar, mert volt egy kis gond az elején).
Kisebb hullámvölgyek után, de a lehető legtöbbet igyekszünk - együtt - kihozni a helyzetből. Imádjuk mindketten, szerintem egyikőnk sem bánja már, hogy így alakult, de sokat vitázunk. Ehhez a körülmények (neki rengeteg munka amit magára vállal, nekem a kisbabás itthonlét) jelentősen hozzátesznek. Elégedetlen vagyok az életemmel, de szerintem ez az életcél nélküli lét kezdi ki a kedvem minden téren. Nyilván az sem segít, hogy lett egy gyerkőc, akihez alkalmazkodni kell, akire 0-24 figyelni kell, nem akkor kelek, amikor szeretnék, nem akkor eszek... De ezen a szakaszon szerintem minden anyuka átmegy többé kevésbé. Be vagyok zárva, de menni sincs kedvem sehova, pedig tudnék, tehát lényegében én teszem ezt magammal... Nincs baráti köröm, de nem is próbálok szerezni a régmúlt nagy csalódásai visszatartanak ebben.

Nem is tudom lényegében a kérdésem megfogalmazni... Röviden talán annyi lenne, hogy hogyan tovább? Milyen területen kellene gondolkodnom, amiben boldog lehetnék? "Jó" helyen vagyok-e a családomban, és mit tehetnék, hogy javuljon a helyzet? Nyilván nem konkrét dologra gondolok, talán inkább arra, mit változtassak, mi a gyengeségem, ami miatt nem működhetnek a dolgok ( a szűz minden apró hülyeségen való rágódása pl. biztos nem segít :D )?
Remélem nem öntöttem Rád nagy zagyvaságot. Ragozhatnám tovább, mert sok minden van ami nem tökéletes, de ennyire azért nem akarom bő lére ereszteni. Köszönöm az elemzésed előre is!

mktimea elemzése

Kedves Attila, egy sima elemzést szeretnék kérni. Valamint ,hogy mi várható szerelmi életemben, illetve anyagi téren. Köszönettel : Tímea

molera elemzése

Kedves Attila!

Új kapcsolat reményében kérném a szinasztria elemzést.
Talán most lehet egy boldogabb időszak az életemben, valamelyest kárpótolva a nemrég történt fájdalmas események után. Mint régebben írtad, ne a párkapcsolatban keressem a boldogságot, de sajnos más életterületen se találtam rá.

1976. 11. 13. Budapest. 10 h 15 m

Köszönettel,
Erika

jézusbogár elemzése

Kedves Attila!
Szeretném megkérdezni,mi a valódi oka,hogy jelenleg párkapcsolati válságot élek meg.
Szül:1955.04.24. Budapest

Oldalak