Ma a Szaturnusz napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Átok

Az átok éppen az áldás ellentéte, de a működése módja ugyanaz. Összpontosított irányított enrgia, csak éppen a rombolás céljával.
Most is a nyelvünk adja meg a pontos választ. Átok – ártok – árt. Ártani valakinek valaminek, azaz a bizonyos energiát az ártás és nem az áldás szándékával átitatni.
Erről már mindjárt sokkal többet hallani ugye? Egymást érik az átok levétellel foglalkozó jósok és boszorkányok, önjelölt mágusok és boszorkánymesterek. Vajon miért nincsen áldással foglalkozó látó, vagy  spiritiszta?
Ez megérne egy misét, de ezt most hagyjuk. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, átok és annak levétele is létezik. Aki áldani tud, az átkozni is, hiszen a módszer ugyan az, mint mondtam, csak a szándék teszi a különbséget. Az más kérdés, hogy nagyon kevesen képesek nagy erejű átok, vagy áldás átadására. Szerencsére. Ahogy a fegyverviselést sem támogatnám, mert az önvédelem ideológiája mellett ott van az gyilkolás lehetősége. A mi tudatossági szintünk sem tart még ott, hogy kizárólag a jóra használjuk a tudásunkat, lehetőségeinket. Márpedig a hirtelen felindultság, a jogtalannak vélt sérelem hamar elgyengíti a jóságba vetett hitünket, és az önvédelem vagy az igazságosság zászlaja alatt könnyen nyúlnánk az átok vegyveréhez. Így is megtesszük, csak hála Istennek nem tudjuk, hogyan kell.  Mégis érdekes tény, hogy átkozni könnyebben tudunk, mint áldani. A felgyülemlett düh és indulat képes fókuszálni a negatív energiákat és kimonjuk: „dögölj meg”. Ez átok. Az a szerencse, hogy ilyenkor legtöbbször a mondat mögött nem a valós szándék áll, hogy a másikat halva akarjuk látni, hanem csak egy nagyon erős indulat, amit ezzel tudunk levezetni.
Nemrégen sédkeztem a garázs bérbeadásában, mondtam a tulajnak, aki már közel volt a megyegyezéshez, hogy ne adja ki azoknak az embereknek, rossz jeleket látok. A tulaj meg is fogadta, és visszalépett a megállapodástól, és kérdésükre kerek perec azt mondta, hogy egy asztrológus tanácsára döntött így. Erre a csalódott bérlő dühében az mondta „ Kívánom, hogy legalább egy évig ne tudják kiadni”. Ez is egy átok. Gyengécske, és ezt is csak a csalódott egyszerűsége szülte, szóval öt hét múlva már megvolt az új bérlő.
Ettől még átok, ez nagyon fontos. Valakinek rosszat kívánt.  Itt jön az egyik legfontosabb tény. Az univerzális törvények szerint az energia, azaz a gondolat, szándék, tett stb. mindig annak forrásához igyekszik visszatérni. Akár a víz, a tengerhez, a test az anyagba. Azért mondják, hogy az átok visszaszáll. Ez azonban nem csak az átokra igaz, hanem minden gondolatodra, tettedre. Csak az átoknál legalább visszatartó erő, ezért terjesztették el, de az áldásra is igaz. Persze ne azért áldj, hogy kapj, mert akkor már nem is működik. Nem a visszatérés marad el, hanem az áldás, a már említett okokból.
Ezért is óvatosan bánjatok a gondolataitokkal, bármekkora fájdalom is ért titeket. Magatokon már nem segít az átok, ártani viszont tud, mindkettőtöknek.
Az átok egyik formája a rontás. „Száradna le a kezed” vagy „ Méhed legyen meddő” stb. A rontás egy bizonyos, már létező dolog (el)rontásáról szól. Főleg a bőség és egészség elapasztását szolgálja.
A rontást csak azért hozam be a képbe, hogy megmutassam neked, mennyi rengeteg önrontó ember él közöttünk.  Ha ugyanis azt gondolod, esetleg mondod magadnak, hogy „ de hülye vagyok” az egy önrontás. Természetesen te sem erős irányírással legkevésbé tiszta szándékkal modod, attól még rontás. Ha tehát elismétled napjában egyszer éveken át, elkezd majd működni, hiszen a sok aprócska gondolat nyilacska végül eléri a célt. Ilyen a „Nekem úgysem sikerül” vagy a „Nekem sosincsen szerencsém”.
Súlyos tévedés azt gondolni, hogy ha nem hiszek az átokban akkor nem is hat. Tény, hogy ha hiszünk benne, akkor még akkor is hathat, ha egyébként semmi hatása nem lenne, mert a saját félelmed vonza be annak tárgyát. Egy avatott ember átka viszont működik, bármennyire gondolod dajkamesének ezt az egész hókusz-pókuszt. Az átok egyetlen ellenfele a tökéletes védelem,  vagy a félelem, és harag nélküli lét. Ha nincs rés, az átok nem tud megfoganni, mindegy milyen erővel küldik.
Használsz védelmet, van benned harag és félelem?  Szóval azért tartsd szárazon a puskaport, főleg, ha olyan hivatásod van. Tanuld meg a megfelelő védelmeket, mert vannak olyan emberek, akik akarva karatlanul, ártó energiákat küldenek az irányunkba. Ne félelemből tedd, hanem elővigyázatosságból. A katona, amelyik háborúba megy felveszi a golyóálló mellényt, nem félelemből, hanem háborúban jól jön ugye. Így van ez  korházi dolgozók, pszichológusok, rendőrök stb. esetén, amikor valaki az élet szélsőségeivel találkozik, az átok is könnyebben megtalál, függetlenül, hogy „rászolgáltál” vagy sem.
Addig is amíg esetleg elsajátítod valakitől a védelem fortéjait, a legjobb amit tehetsz, hogy pozitív gondolatokkal, áldott életet élsz.Új hozzászólás