Ma a Jupiter napja van
Nincs jó, nincs rossz, Te vagy ki e kétséget teremted.

Ősi gyógymód, ami mindig kéznél van…

A vizelet gyógyító hatása:
1)      Fertőző megbetegedések
A vizeletterápia különféle fertőző megbetegedések esetén a leginkább hatékony. A módszer: egy hajtásra igyunk meg 0,5–1 dl vizeletet, hogy az egy csapásra a gyomorban kössön ki. Ha nem sikerül így felhajtani, akkor igyunk páratlan számú kortyokban. Ebben az időszakban fogyasszunk bőven jégből olvasztott vizet vagy gyógyfüves teát. A mélyhűtött vízben olyan folyamatok mennek végbe, ami a kiolvasztása után a gyógyuló szervezetnek sokkal könnyebb feldolgozni.
Ahhoz, hogy a magas lázat megszüntessük, tegyünk vizeletes borogatást a csuklóra (ahol a pulzust szoktuk mérni). Ha ez nem segít, akkor a mellkast kell bebugyolálni. Pamutból készített anyagot vizeletben megnedvesítünk, körbetekerjük vele a testet, erre celofánt helyezünk, majd gyapjúból készült felsőt veszünk rá. A pakolást addig nem vesszük le, amíg a láz el nem múlik.

2) A szem megbetegedései

A vizelet a szem különféle betegségeit gyógyítja. Csepegtessük a szembe vagy mossuk ki kell vele a szemet. Súlyosabb esetekben friss vizeletből készített borogatást kell a szemre tenni és olvasztott vizet fogyasztva böjtölni. Erre kiválóan alkalmas a gyerekvizelet is. A hideg időben jelentkező szemkönnyezés esetén is lehet vizeletet csöpögtetni a szembe, de erre jobb a gyerekvizeletet használni. Hályog estén vegyünk egy rézedényt, öntsünk bele 50 g mézet és 1 dl vizeletet. Addig főzzük, amíg a terjedelem fele vissza nem marad. Az így kapott keveréket kell a szembe csöpögtetni. Egy cseppel kell kezdeni, és öt cseppig kell emelni. Ezt az elegyet lehet más szembetegségek esetén is használni.

3) A bőr gombás fertőzései

Azokban az esetekben, amikor a bőr savas egyensúlya meggyengül, növényi eredetű kórokozó mikroorganizmusok kezdenek el élősködni az emberen. A bőr savas egyensúlyát rendes vagy gőzölt vizelet segítségével lehet erősíteni (4dl vizeletet addig forralunk a tűzön, amíg 1dl nem kapunk). Ez segít a gyors meggyógyulásban. A legjobb, ha erre a célra borogatást használunk a fertőzött helyeken.

4) Gyomor-és bélbetegségek

A vizetlet nagyon jó gyomor és bélbetegségek esetén. A gyomorégés, a savasság és a gyomorfekély a vizelet belsőleg történő fogyasztásával gyógyíthatók. Legjobban a csecsemő vizelete fejti ki a hatását, ha ilyen éppen rendelkezésre áll. A vizelet rendbe hozza a gyomorműködést, ami a savasság normális szintjéhez vezet.
Ezzel együtt az étkezést is felül kell vizsgálni.
A máj megbetegedései esetén: a vizeletet napi 2-4 alkalommal kell inni (0,5-1dl). Éjszakára gőzölt vizeletben megnedvesített gyapjúszövetből kell borogatást készíteni (4dl vizeletet 1dl űrtartalom eléréséig párolunk). A máj gyógyulása alatt fogyasszunk több csipkebogyóból készült erős főzetet.
Az epe kivezető utak elzáródása miatt az epe nem tud a bélbe jutni, és a vérbe kerül, majd a vizeletbe. Az epe és a máj többi enzime a vizeletben található, amit a szervezet ismételten fel tud használni. Az ilyen vizelet újbóli használata nemcsak az emésztést segíti, hanem a máj működésének a szabályozását is. Ez a homeopátia elve (hasonlót a hasonló gyógyít meg).A saját vizelet fogyasztása sárgaság esetén kifogástalanul működik, és ami fontos, hogy mellékhatások nélkül. A sárgaság az első 2-3 nap alatt elmúlik, az arc felfrissül. Tíz napig kell inni, böjttel együtt a legjobb.

5) Vesebetegségek

A vesebetegségek súlyos és krónikus formái sikeresen gyógyíthatók vizelettel. Naponta háromszor kell étkezés előtt 0,5–1 dl vizeletet egy hajtásra meginni, a vese tájékára két órára vagy annál hosszabb időtartamra vizeletben megnedvesített gyapjúszövetből készített borogatást kell helyezni. A vesebetegségek hatékony gyógyításához a bélrendszert feltétlen meg kell tisztítani. Súlyos és elhanyagolt esetekben vizeletes böjtkúrát kell tartani az egész test vizelettel történő, 1-2 óráig tartó masszírozásával. Ez a módszer gyorsan savassá teszi a szervezetet és megöli a vesékben található fertőzések ellenálló formáit. Ezek a fertőzések okai lehetnek a vesékben és a vizeletelvezető utakban kialakuló köveknek és homoknak.

Ezekben az esetekben fontos a bioritmussal összefüggő javallatokat betartani: 16 óra után nem étkezni, csak főzeteket fogyasztani. A 18-20 óra utáni kiadós vacsora elveszi a veséktől az étel emésztésére fordított energiát, amitől a vesék nagyon szenvednek és legyengülnek. A 18-20 óra közötti időszak egybeesik a vesék és a húgyhólyag napi aktivitásának időszakával. Próbálja ki, hogy 16 óra után nem eszik és rögtön javulást fog érezni. A vizelet belsőleg történő használata, a test bedörzsölése és a borogatás regenerálólag hatnak a vesékre, vizelethajtó hatást fejtenek ki, a salakanyagok a veséken, vastagbélen keresztül kiürülnek, megkönnyebbül a szívműködés, helyreáll a szövetek oxigénellátása. A vesékben a vizelet a veseszövetek magasabb sókoncentrációja miatt keletkezik. A gőzölt vizelettel a bőrön keresztül sókat juttatunk a szervezetbe, amivel tulajdonképpen a veséket tápláljuk. A vesék számára a gőzölt vizeletből a deréktájra készített borogatás a lehető legjobb eszköz!

6) Daganatos megbetegedések

A vizeletterápia hihetetlenül eredményes a különféle daganatok ellen. Többek között a rákos daganatok ellen is. Együtt alkalmazva a böjttel és az egész test legalább két óráig tartó vizeletes bedörzsölésével. Egyszerűbb esetekben elegendő a vizeletet fogyasztani, borogatni a rák által megtámadott területet (ezt okvetlenül kell csinálni) vagy masszírozni az egész testet. Az elhanyagoltabb esetekben jobb a böjtöt vizeletterápiával és anyag(iszap)kezeléssel összekapcsolni. De még mielőtt hozzálátnánk az ilyen gyógyításhoz, a szervezetet meg kell tisztítani a salakanyagoktól. (Tehát: saját vizelet ivás + teljes koplalás + napi legalább 1 L víz fogyasztása + test teljes bedörzsölése + feltétlen borogatni a beteg testrészt)

7) A leukémiának az összes vizelet fogyasztásával, a test hosszan tartó bedörzsölésével és a teljes böjttel történő gyógyítása egy hét elteltével olyan jó eredményeket hozott, hogy John Armstrong megszüntette a böjtöt és lecserélte diétára.
A beteg élelme a következőkből kellett hogy álljon: „a hét folyamán friss nyers gyümölcsök (alma, narancs, banán), saláta, paradicsom, párolt zöldség, bundás burgonya, friss, nem forralt és nem pasztőrözött tej és méz. Mindez kis adagokban. Később megengedték neki, hogy párolt halat, húst stb. fogyasszon….jól kiegyensúlyozott diétához kellett magát tartania és semmilyen ürüggyel nem lehetett konzerv vagy újból melegített húst ennie. A saját vizeletét is fogyasztania kellett.” A beteg 5 hétig tartotta be ezt az étrendet, aztán megint böjtölni kezdett.

A teljes böjt alatt fogyasztani kell:

 az összes vizeletet és tiszta vizet, valamint az egész test bedörzsölése, masszírozása kötelező! Mert különben fájdalmas szívdobogás léphet fel. Amennyiben a masszírozás idegesíti, nem bírja elviselni, lehet helyettesíteni a test teljes borogatásával. Ha kevés a vizelet elég az arc, a kezek, illetve a mellkas bedörzsölése vagy borogatása. Alacsony vérnyomásnál, gyenge szívnél a szigorú böjt nem alkalmazható! Náluk a test bedörzsölése, napi egyszeri könnyű étkezés és vizeletivása ajánlott. A böjt befejezésénél a táplálék felvételt rendkívül óvatosan kell elkezdeni. Tudomásom szerint egy hónapos böjt után kb. egy hét kell ahhoz, hogy a szervezet visszaálljon a normál állapotra. Először egy narancslével, főtt krumplival kezdjük. Egy hosszabb ideig tartó böjtnél előfordulhat az ízlelés elvesztése. De ez természetesen átmeneti tünet.

Forrás: http://www.gyogyitovizelet.hu/vizelet-terapia-konkret-esetekben/

Új hozzászólás